Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.08.2015

Viesnīcas "Mercure" restorānā "The Traveller’’ notiks preses konference par izstādi "Riga Food 2015"

20. augustā, plkst. 13.00 notiks preses konference, kurā informēs par starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2015” piedāvājumu un aktualitātēm, pavāru un bārmeņu konkursiem, Gastronomijas festivālu un citiem jaunumiem. 

Preses konference notiks viesnīcas „Mercure Riga Centre’’ restorānā „The Traveller’’ (Elizabetes iela 101, Rīga).

Preses konferencē piedalīsies:
Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs
Rolands Nežborts, izstādes “Riga Food” projekta vadītājs
Daina Saktiņa, Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūta izstāžu projektu vadītāja
Svetlana Riškova, „Pavāru kluba” valdes priekšsēdētāja, pavāru un konditoru konkursu rīkotāja
Raitis Akerblūms, Latvijas Bārmeņu federācijas prezidents un bārmeņu konkursu rīkotājs
Dzintra Švarcbaha, Latvijas Tehnoloģiskā centra projektu vadītāja

Par gastronomiskiem pārsteigumiem gādās Gastronomijas festivāla dalībnieki – restorāna „The Traveller’’ teppan pavārs Viktors Bondars, Mālpils muižas restorāna šefpavāre Aija Gabrāne, latviskā restorāna „Deviņi” šefpavārs Aleksandrs Pasešņikovs, beķerejas „BakeBerry” kūku meistare Ginta Leitāne, kā arī Liepājas restorāna „Upe” pavāre Lita Gakina un pārdošanas vadītāja Sintija Pusaudze.

Gada nozīmīgākais pārtikas nozares pasākums Baltijā
Starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2015” notiks no 2. līdz 5. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādi papildina plaša pasākumu, paraugdemonstrējumu un konkursu programma. Vairāk: www.rigafood.lv 

Garšu ceļojums pa visu Latviju!
Jau ceturto gadu starptautisko pārtikas izstādi „Riga Food” atklās Gastronomijas festivāls, kas no 26. augusta līdz 6. septembrim gardēžus priecēs ar vēl nebijušām ēdienkartēm, speciāliem piedāvājumiem un patīkamām atlaidēm visā Latvijā. Doties garšu ceļojumā aicina restorāni, kafejnīcas, bāri, konditorejas, beķerejas, picērijas. Vairāk: www.bt1.lv/gastrofest 


  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts