Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.07.2014

Vēsturiskajā „RĪGAS” dzirkstošo vīnu līnijā radīts jauns zīmols – „RĪGAS Prestige Cuvée”


Sekojot alkoholisko dzērienu inovācijām un tendencēm pasaulē, vēsturiskajam dzirkstošā vīna zīmolam “RĪGAS’’, kas uzņēmumā “Latvijas balzams’’ tiek ražots jau kopš 1952. gada, tehnologi radījuši jaunu līnijas paplašinājumu – 
„RĪGAS Prestige Cuvée’’. (foto pielikumā).

Līdz ar jaunā “RĪGAS Prestige Cuvée’’ parādīšanos tirgū, dzirkstošo vīnu zīmolu „RĪGAS”, kuru vidū ir vairākās paaudzēs iecienītais un baudītais „RĪGAS šampanietis” un atraktīvā „RĪGAS Dīva”, kopumā veido 15 dažādi dzirkstošie vīni un dzērieni. 

Atšķirībā no “RĪGAS šampanieša” oriģinālās un klasiskās versijas „RĪGAS Prestige Cuvée” tiek ražots ar periodiskās raudzēšanas metodi, izmantojot spāņu vīnu, kas iegūts no Sauvignon Blanc šķirnes vīnogām un īpašu sauso raugu, tādējādi iegūstot vieglāku un svaigāku garšu. „RĪGAS Prestige Cuvée’’ pieejams divos variantos – Sweet un Brut. 

Pirmajā “RĪGAS Prestige Cuvée’’ partijā jau saražoti 50 tūkstoši pudeļu, kas paredzēti realizācijai vietējā tirgū. 


“Neraugoties uz augošo konkurenci dzirkstošo vīnu kategorijā, ko novērojam arī Latvijas tirgū, zīmola „Rīgas” dzirkstošie vīni gadu no gada saglabā kategorijas līderu pozīcijas, tā pēc pārdošanas datiem „Rīgas šampanietis” joprojām  ir populārākais dzirkstošā vīna zīmols Latvijā.  Esam pārliecināti, ka,  pateicoties vēl nebijušai garšai un jaunam vizuālam noformējumam,  „RĪGAS Prestige Cuvée”, lieliski papildinās jau patērētāju atzinību guvušo „RĪGAS” dzirkstošo vīnu sēriju,” atzīst “Latvijas balzama” Komunikācijas vadītāja Dana Hasana.

Apkopojot ražošanas datus, secināts, ka kopš 1952. gada, kad Rīgā tika uzsākta dzirkstošo vīnu ražošana, līdz pat šodienai, „Latvijas balzama” meistari ir radījuši vairāk nekā 50 dažādus dzirkstošos vīnus gan vietējam, gan eksporta tirgum. 



Dana Hasana


  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts