Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

19.04.2016

Veselīgo ēdienu restorānu tīkls Terra paplašinās

Veselīga ēdiena restorāns TERRA šonedēļ ver durvis otrajai pusdienošanas vietai Rīgā, īstenojot ieceri par restorānu tīkla veidošanu.

“Mūsu iecere par restorānu tīkla veidošanu ielikta jau uzņēmuma nosaukumā “TERRA Restorāni”, turklāt klienti visai bieži vaicā – kur būs nākamais? Tagad mums ir atbilde – jaunā vieta ir augošais Skanstes rajons,” stāsta uzņēmuma līdzīpašniece Ilze Megne. 

“Cilvēkiem kļūstot arvien zinošākiem, pieprasījums pēcveselīga ēdiena aug, tāpēc mēs radām jaunu pusdienošanas vietusteidzīgiem biroju darbiniekiem. 

Izpratne par veselīgu uzturu ir dažāda–mūsuprāt, veselīgs ir pašu audzēts, pašu svaigi pagatavots ēdiens, kam skaitām nevis kalorijas, bet vērtīgās uzturvielas.”

Jaunā restorāna TERRA platība ir 121 kvadrātmetrs, un tajā ir 45 sēdvietas. Kopējo investīciju apjoms sasniedz 100 tūkstošus eiro, no kuriem lielu daļu veido kvalitatīvie materiāli un individuāli izgatavotie interjera elementi, ko apmeklētāji pozitīvi novērtējuši jau pirmajā restorānā. 

Restorānu tīkla atšķirīgais koncepts klientiem dod iespēju pašiem kombinēt svaigi sagatavotās ēdienu sastāvdaļas, veidojot savai gaumei un vajadzībām atbilstošu maltīti. Turklāt sezonas laikā lielākā daļa no restorānā piedāvātajiem dārzeņiem tiek audzēti I.Megnes ģimenes saimniecībā Kuldīgas novadā. 

Sava saimniecība ļauj ne tikai būt drošiem par produktu izcelsmi un kvalitāti, bet arī eksperimentēt - piemēram, audzējot dažādu krāsu burkānus un bietes, stāsta I.Megne.

Pirmais restorāns TERRA tika atvērts pirms vairāk nekā trijiem gadiem Blaumaņa ielā 9, Rīgā. Kopš tā laika TERRA ir apmeklētāju iecienīta vieta – īpaši pusdienās, jo restorāna klientu loku pamatā veido tuvākās apkaimes biroju darbinieki.

 “TERRA Restorāni” veiksmīgi attīsta arī banketu servisa virzienu un nesen uzsāka ēdiena piegādes.

Anda Avena

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts