Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

07.10.2015

Veģetārās pavārmākslas semināri

Viegli uztverams, bagāts ar praktiskiem padomiem semināru cikls, kā pagatavot veģetārus ēdienus ikdienas vajadzībām. Piecās nodarbībās (2 teorētiskās un 3 praktiskās) Jūs apgūsiet dažadus veģetārās virtuves knifiņus, iegūsiet teorētiskas un praktiskas pamatzināšanas par garšvielu pielietošanu un veģetāra uztura sabalansēšanas principiem.


Divas teorētiskās nodarbības

Par ajūrvēdu un veģetāra uztura sabalansēšanu.

    Kas ir došas? Ko man tās dod?
    Kā izvēlēties sev piemērotāko ēdienu?
    Ko man ēst, lai pietiktu visu vajadzīgo uzturvielu?

Par garšvielām.

    Kā izvēlēties garšvielas?
    Kuram ēdienam kādas garšvielas piemērotas?
    Kuras garšvielas sader kopā un kuras vienā ēdienā likt nevajadzētu? Kas ir masālas?
    Kā no garšvielām izvilināt maksimālu garšas buķeti?

Kursus vadīs "Vegus" dibinātāja un vadītāja Dita Lase

Norises vieta: Teorētiskās lekcijas: Centrā MIERVIDI (Sapieru iela 1A)

Prakstiskās nodarbības: garšvielu veikals Avokado, Tērbatas ielā

Vairāk skatīt šeit: vegus

  

Vēl ziņas

Aizvadīts jau 3.starptautiskais konkurss ”Learn, Know, Do, Can, Show”
Veiksmīgi noslēgusies AEHT sagatavošanas konference Rīgā
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts