Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

07.10.2015

Veģetārās pavārmākslas semināri

Viegli uztverams, bagāts ar praktiskiem padomiem semināru cikls, kā pagatavot veģetārus ēdienus ikdienas vajadzībām. Piecās nodarbībās (2 teorētiskās un 3 praktiskās) Jūs apgūsiet dažadus veģetārās virtuves knifiņus, iegūsiet teorētiskas un praktiskas pamatzināšanas par garšvielu pielietošanu un veģetāra uztura sabalansēšanas principiem.


Divas teorētiskās nodarbības

Par ajūrvēdu un veģetāra uztura sabalansēšanu.

    Kas ir došas? Ko man tās dod?
    Kā izvēlēties sev piemērotāko ēdienu?
    Ko man ēst, lai pietiktu visu vajadzīgo uzturvielu?

Par garšvielām.

    Kā izvēlēties garšvielas?
    Kuram ēdienam kādas garšvielas piemērotas?
    Kuras garšvielas sader kopā un kuras vienā ēdienā likt nevajadzētu? Kas ir masālas?
    Kā no garšvielām izvilināt maksimālu garšas buķeti?

Kursus vadīs "Vegus" dibinātāja un vadītāja Dita Lase

Norises vieta: Teorētiskās lekcijas: Centrā MIERVIDI (Sapieru iela 1A)

Prakstiskās nodarbības: garšvielu veikals Avokado, Tērbatas ielā

Vairāk skatīt šeit: vegus

  

Vēl ziņas

MICHELIN zvaigznes tagad arī Baltijā
Bezmaksas semināri par interaktīvo rīku darba vides riska novērtēšanai OiRA
Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte
Eko programma: krasi mainījusies iedzīvotāju attieksme pret ikdienā nepieciešamām lietām
Maizes diena un Sidra svētki 31.07. 2022.


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts