Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

07.10.2015

Veģetārās pavārmākslas semināri

Viegli uztverams, bagāts ar praktiskiem padomiem semināru cikls, kā pagatavot veģetārus ēdienus ikdienas vajadzībām. Piecās nodarbībās (2 teorētiskās un 3 praktiskās) Jūs apgūsiet dažadus veģetārās virtuves knifiņus, iegūsiet teorētiskas un praktiskas pamatzināšanas par garšvielu pielietošanu un veģetāra uztura sabalansēšanas principiem.


Divas teorētiskās nodarbības

Par ajūrvēdu un veģetāra uztura sabalansēšanu.

    Kas ir došas? Ko man tās dod?
    Kā izvēlēties sev piemērotāko ēdienu?
    Ko man ēst, lai pietiktu visu vajadzīgo uzturvielu?

Par garšvielām.

    Kā izvēlēties garšvielas?
    Kuram ēdienam kādas garšvielas piemērotas?
    Kuras garšvielas sader kopā un kuras vienā ēdienā likt nevajadzētu? Kas ir masālas?
    Kā no garšvielām izvilināt maksimālu garšas buķeti?

Kursus vadīs "Vegus" dibinātāja un vadītāja Dita Lase

Norises vieta: Teorētiskās lekcijas: Centrā MIERVIDI (Sapieru iela 1A)

Prakstiskās nodarbības: garšvielu veikals Avokado, Tērbatas ielā

Vairāk skatīt šeit: vegus

  

Vēl ziņas

Amber Beverage Group apbalvota kā vadošā starptautiskā dzērienu nozares kompānija 2020. gadā
Lidosta Rīga gadu noslēdz ar pasažieru skaita kritumu par vairāk nekā 74%
Maxima klientu kritums līdz pat 72%
Zaļā nedēļa Berlīnē, 2021. gada 20.-21. janvārī tiešraidē
airBaltic decembrī un janvārī piedāvās vairāk nekā 2 500 lidojumu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts