Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

31.07.2013

Vasaras Rīgas restorānu nedēļa 2013-08-05 - 2013-08-11

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni vērs durvis gardēžiem, kas gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam par īpaši pievilcīgu cenu - 3 ēdieni par 10,50 latiem.

Nedēļas garumā ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim būs iespēja baudīt šīs vasaras gardākos augļus un dārzeņus, meža veltes un lauku labumus, kurus pagatavos pieredzes un izdomas bagāti šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.



 Restorānu nedēļas laikā pavāri ēdienkartēs iekļāvuši un īpaši akcentējuši Latvijas sezonas produktus.

Palutiniet sevi un izmantojiet lielisko iespēju nobaudīt Latvijas dārzu un mežu bagātības, pagatavotas ar izcilu šefpavāru rokām, pasniegtas ar mīlestību un īpašu garnējumu. Vasaras Rīgas restorānu nedēļas ietvaros Jums būs iespēja nobaudīt tādus gardumus kā gaileņu kaviārs, šokolādes fondants ar melleņu sorbetu un uzpūtenis ar lāceņu ievārījumu. 

Īpašu vietu vasaras ēdienkartē ir ieņēmušas arī sulīgās un vitamīniem bagātās jāņogas, avenes un kazenes. 

Savukārt zivju cienītājus pārsteigs plašais lomu piedāvājums, sākot ar ezera līdaku un foreli, beidzot ar upes vēžu tartaru un jūras asari.

 Kā allaž vairāku restorānu ēdienkartēs īpaša vieta atvēlēta arī lauku labumiem — šoreiz jēra gaļai un kazas sieram, kas, pateicoties pavāru fantāzijai, iekļauti neparastos salātos, siltajos ēdienos un desertos.

Aicinām izmantot iespēju apmeklēt restorānus arī darbadienās un iesakām rezervēt galdiņus restorānos savlaicīgi!

Informatīvais avots: liveriga.com

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts