Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.12.2010

Uzņēmumus aicina pieteikt dalību “Riga Food 2011”



16.starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, inovāciju, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2011” notiks 2011. gadā no 7. līdz 10. septembrim Ķīpsalā.

Izstādes “Riga Food” projekta vadītājs Rolands Nežborts uzsver, ka izstādes organizatori nodrošina izdevīgus dalības nosacījumus. Tie ir izdevīgi arī maziem uzņēmumiem, kas attīstās un līdz šim nav piedalījušies liela mēroga izstādēs, taču ir gatavi sevi prezentēt plašākam profesionāļu un apmeklētāju lokam. Tāpēc izstādes organizatori pasākumā aicina piedalīties jebkuru uzņēmēju, zemnieku saimniecību vai individuālā darba veicēju, jo kopīgi tikšot meklēts izdevīgākais piedāvājums dalībai izstādē.

Nežborts atgādina, ka pagājušā izstāde “Riga Food 2010” bija spilgts apliecinājums, ka visvairāk mūsu uzņēmumiem un nozares profesionāļiem ir nepieciešama tieši izstādes starptautiskā platforma, iespējas gūt jaunus kontaktus un skaidras ceļazīmes savai turpmākajai uzņēmējdarbībai un profesionālajai attīstībai.

Viņš papildina, ka šī iemela dēļ notiek nopietns darbs pie nākamā gada izstādes partneru programmām, kas nozarei sniegs vēl lielāku atbalstu, piedāvājot plašu spektru uzņēmējdarbības attīstības praktisko rīku.Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība “BT 1” sadarbībā ar biedrību “Mārketinga padome”,Latvijas Attīstības aģentūru, Latvijas Tehnoloģisko centru, “EEN - Latvija” Pavāru klubu, Latvijas Bārmeņu federāciju, “Diplomatic Economic Club Latvia” un ārvalstu vēstniecību Latvijā ekonomiskajām nodaļām.

Nozares kuras ir izstādes tematika, varat aplūkot mājas lapā www.rigafood.lv

Ja arī Jūs esat ieinteresēti dalībai Starptautiskajā izstādē Rigafood 2011, lūdzu sazināties ar

Rolands Nežborts
projekta vadītājs
tel. 67067550
e-mail: rolands.nezborts@bt1.lv
www.rigafood.lv

Informāciju sagatavoja
Horeca.lv

  

Vēl ziņas

Zīmola produkti pārtikas industrijā – kāpēc tos pērkam?
Divas vienkāršas receptes, kas bērniem liks iemīlēt zivis no šefpavāra Raimonda Zommera
Šovasar durvis vērs ekskluzīvs restorāns TAURO
Amber Beverage Group vadītāja atzīta par gada labāko uzņēmuma vadītāju
Drošas iepirkšanās ceļvedis – ko ņemt vērā, dodoties uz veikalu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts