Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

08.01.2020

Tūrisma piedāvājumu Rudzu ceļš un Sidra ceļš pasākumu plāns

Tūrisma piedāvājumi Rudzu ceļš un Sidra ceļš veidošana turpinās. Lauku ceļotājs veido mārketinga materiālus un plāno pasākumus šim gadam, kā arī aicina pieteikties dalībai abos jaunajos ceļos:

1)  Sidra ceļš  izstrādāšanai aicināti sidra ražotāji, kā arī veikali, lauku labumu veikali, restorāni, kafejnīcas, krogi, degustācijas istabas un vietas, kur tiek pārdots un piedāvāts no Latvijas aboliem darīts sidrs.
Tiek veidoti materiāli un vietnes ceļotājiem un sidra cienītājiem, kas palīdzēs veicināt atpazīstamību un daudzināt sidru, kā mūsu pašu nacionālo vērtību un interesantu tūrisma produktu.

Pieteikt dalību Sidra ceļā: https://forms.gle/JLnYCdDa5ekM2cqH6

2) Rudzu ceļš veidošanā tiek aicināti pieteikties ne tikai rudzu maizes cepējus, bet arī ēdinātāji - viesu nami, krogi, kafejnīcas, restorāni, kas pasniedz rudzu maizes vai grauda ēdienus, kā arī tos, kuri ražo vai pasniedz no rudzu produkcijas gatavotus dzērienus (kvass, iesalas dzēriens u.c.). 
Ēdinātājiem šī ir iespēja popularizēt ēdienkārtēs jau iekļautos rudzu izstrādājumus, kā arī apgūt jaunus rudzu maizes pasniegšanas veidus un receptes ar kuriem papildināt savu piedāvājumu. 

Pieteikt dalību Rudzu ceļā: https://forms.gle/XoJVEdJnuWcFK97S7

Projektu ietvaros dalībniekiem tiks dota iespēja piedalīties izzinošos semināros, meistarklasēs, dalība pašmāju un starptautiskās izstādēs un citos pasākumos.

Vairāk info par projektiem esam plānojuši stāstīt tuvākajos semināros 22.01.2020 Sidra ceļš Tukuma novadā  un 30.01.2020 Rudzu ceļš Ozolnieku novadā. Skatiet pielikumā programmas un lūdzam pieteikties Inese Orupa ineseo@celotajs.lv, tel: 67617600








Projekti "Rudzu ceļš" (Nr.19-00-A01630-000002) un "Sidra ceļš" (Nr.19-00-A01630-000001) tiek īstenoti ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu. „Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai – Eiropa investē lauku apvidos”.
Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests. 

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts