Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.12.2016

Svētku priekšvakarā izlaiž limitētas sērijas “Rīgas Melno Balzamu Upeņu”

AS “Latvijas balzams” svētku priekšvakarā Baltijas valstu tirgos laidis klajā limitētas sērijas “Rīgas Melnais Balzams Upeņu” 0.7l pudeles, kas veidotas īpašā svētku dizainā Ziemassvētku un Jaunā gada noskaņās. Dizainā iekļautie grafiskie elementi atgādina par svētku prieku, savukārt hologrāfiskā folija liek pudelei iemirdzēties īpaši spoži. 

““Rīgas Melno Balzamu Upeņu” sākām ražot 2009. gadā. Kopš tā laika dzēriena pārdošanas apjomi gan Latvijā, gan starptautiskajos tirgos ir uzrādījuši stabilu pieaugumu katru gadu.  

Latvijā pēdējo sešu gadu laikā tirdzniecības rādītāji auguši trīs reizes; šogad plānojam izaugsmi par 12%. Taču starptautiskajos tirgos izaugsme bijusi vēl straujāka – vidēji par 23%,” stāsta globālais zīmola vadītājs Māris Kalniņš.

Viņš uzsver, ka dzērienu modē pasaulē pašlaik valda saldās garšas un zems alkohola līmenis, tādēļ no visiem “Rīgas Melnais Balzams” līnijas dzērieniem tieši Balzams ar upeņu garšu ārpus Latvijas ir vissaprotamākais patērētājiem. 
Vairāk nekā 75% no saražotā  “Rīgas Melnā Balzama Upeņu” apjoma tiek realizēts Latvijā. 

“”Rīgas Melnais Balzams” jau šobrīd ir pieejams vairāk nekā 35 tirgos. Viens no nozīmīgākajiem šī zīmola veiksmes faktoriem ir sadarbība ar bārmeņu federācijām un bārmeņu kopienu, popularizējot “Rīgas Melno Balzamu” kā garšas un sastāva ziņā unikālu dažādu kokteiļu sastāvdaļu. Tāpēc pērn iedibinājām starptautisko “Rīgas Melnā Balzama” kausu un bārmeņu konkursu “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge’’, kas mums palīdz apmācīt bārmeņus šī dzēriena lietošanā un to popularizēt visā pasaulē,” stāsta M.Kalniņš.

“Rīgas Melnais Balzams Upeņu” limitētā svētku sērija pieejama visās lielākajās tirdzniecības vietās, kā arī “Latvijas balzams veikali” tīklā. Dzēriena  maksā tikpat, cik iepakojums ar oriģinālo etiķeti.


Dana Hasana


ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA. 

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts