Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

19.08.2017

Spīķeru centrālajā laukumā notiek Rīgas svētku restorāns

Šodien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis ver „Rīgas svētku restorāns”, kas ir lielākais atvērta tipa restorāns. Arī šogad tā vadmotīvs ir „Ar dabu šķīvī”, kas iezīmē Rīgas-Gaujas reģiona iegūto „Eiropas gastronomijas reģiona 2017" titulu.

Rīgas svētku restorāns un tā dalībnieki gan vietējos iedzīvotājus, gan tūristus ik gadu pārsteidz ar unikālu atvērta tipa restorāna atmosfēru, kurā gatavošanas prasmes demonstrē populāri Rīgas šefpavāri. Ēdiens tiek gatavots no sezonāliem vietējiem produktiem, saglabājot visiem pieejamas un draudzīgas cenas. Restorāns būs atvērts līdz pat plkst. 20:00.

Šogad pavāri ir sarūpējuši ne mazums gastronomisko pārsteigumu – eklērus ar  gaileņu mājas siera krēmu, bērzu tāss maizi ar alkšņu skaidās kūpinātu pīles krūtiņu, zivju zupu, griķu tortiljas, biezās kartupeļu vafeles ar alū tvaicētu liellopu, baltegļu saldējumu, lavandas krēmu un pat cukurvati ar zelta skudrām. 

Šogad svētkos piedalās 3 Pavāru restorāns  “Tam labam būs augt”, „Avalon”, „B-Bārs”, „Cup&Cino”, „Entresol”, „Eqqus”, „ID Gourmet”, „Kaļķu vārti”, „KID*”, „Kolonāde. Mūsu stāsti..”, “Le dome”, „MUUSU Terase”, “Pagalms”, „Tinto”, „Rocket Bean Roastery”, „Valtera restorāns”, “Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā”. 



Anna Blaua 


Galerija

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts