Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.04.2015

Sparģeļu un Vācijas vīnu dienas Dikļu pilī


Dikļu pils vēsture izsenis ir cieši saistīta ar Vāciju, muižā jūtama vēsturisko saimnieku baronu fon Volfu, fon Tīzenhauzenu un fon Rozenu aura.

Ik gadu maijā, sparģeļu laikā, Dikļu pils aicina viesus iepazīt Vācijas kultūru, nobaudīt izcilus vīnus un izgaršot pavasara delikatesei – sparģeļiem – veltīto ēdienkarti.

2.maijā viesi tiks aicināti uz gardēžu vakariņām vācu gaumē pils Lielajā zālē. Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš piedāvās īpaši veidotu 5-kārtu ēdienkarti.

Izmeklētus Vācijas vīnus prezentēs Hanzas Vīnu Galerijas saimnieks Sylvio Abrats. Pazīstamais vācu vīnzinis iepazīstinās viesus ar Vācijas vīnu kultūru un to teicamo saderību ar ēdienu. Vakara īpašo noskaņu bagātinās vācu melodiju dzīvais skanējums.

3.maijā pils restorānā būs pieejama 4-kārtu ēdienkarte, kur galvenā loma atvēlēta sparģeļiem dažādās variācijās.

Izcilam garšas baudījumam tiks piedāvāti vīnziņa Sylvio Abrata rekomendētie vīni, kas īpaši piemeklēti katram no ēdieniem.

Plašāka informācija un īpašie piedāvājumi: www.diklupils.lv

  

Vēl ziņas

Jāņu siers -īsts latviešu produkts
No 21. līdz 24. jūnijam vērienīga līgošana Rīgā
Ārvalstu viesu pieredze ceļojot ar sabiedrisko transportu Latvijā, Igaunijā un Somijā
Latvijas bāriem jāprezentē vietējā kultūra
Legend Beach noritēja starptautiskā Moët & Chandon Grand Day


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts