Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.04.2015

Sparģeļu un Vācijas vīnu dienas Dikļu pilī


Dikļu pils vēsture izsenis ir cieši saistīta ar Vāciju, muižā jūtama vēsturisko saimnieku baronu fon Volfu, fon Tīzenhauzenu un fon Rozenu aura.

Ik gadu maijā, sparģeļu laikā, Dikļu pils aicina viesus iepazīt Vācijas kultūru, nobaudīt izcilus vīnus un izgaršot pavasara delikatesei – sparģeļiem – veltīto ēdienkarti.

2.maijā viesi tiks aicināti uz gardēžu vakariņām vācu gaumē pils Lielajā zālē. Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš piedāvās īpaši veidotu 5-kārtu ēdienkarti.

Izmeklētus Vācijas vīnus prezentēs Hanzas Vīnu Galerijas saimnieks Sylvio Abrats. Pazīstamais vācu vīnzinis iepazīstinās viesus ar Vācijas vīnu kultūru un to teicamo saderību ar ēdienu. Vakara īpašo noskaņu bagātinās vācu melodiju dzīvais skanējums.

3.maijā pils restorānā būs pieejama 4-kārtu ēdienkarte, kur galvenā loma atvēlēta sparģeļiem dažādās variācijās.

Izcilam garšas baudījumam tiks piedāvāti vīnziņa Sylvio Abrata rekomendētie vīni, kas īpaši piemeklēti katram no ēdieniem.

Plašāka informācija un īpašie piedāvājumi: www.diklupils.lv

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts