Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.10.2015

Seminārs par veselīgu un videi draudzīgu pārtiku

14. oktobrī, Latvijas Dabas muzeja Vides mēneša ietvaros notiks seminārs visiem interesentiem, kurā vides un veselības jomas eksperti un aktīvisti diskutēs par pārtikas jautājumiem vides kontekstā.        

Latvijas Dabas muzejā no 1. līdz 25. oktobrim norisinās Vides mēnesis, kas šogad veltīts tēmām par atbildīgu pārtikas patēriņu.

Lai informētu sabiedrību par jaunumiem un pētījumiem, kas saistīti ar atbildīgu pārtikas patēriņu, kā arī veselīgas un videi draudzīgas pārtikas izvēles iespējām Rīgā, Latvijā un pasaulē trešdien, 14. oktobrī, no plkst. 15.00 līdz 18.00 seminārā „Pārtikas jautājumi vides kontekstā” pulcēsies pārstāvji no Veselības ministrijas, Zemkopības ministrijas, Rīgas domes Labklājības departamenta, biedrībām „homo ecos”, „Ekodizaina kompetences centrs”, apvienības „BioLoģiski!” un Helsinku universitātes Sociālās un kultūras antropoloģijas nodaļas.

Atgādinām, ka Vides mēneša ietvaros Dabas muzejā notiek pasākumi dažādām apmeklētāju grupām – skolēniem, skolotājiem un ģimenēm ar bērniem, kā arī visiem, kuriem interesē veselīgs uzturs un vides aizsardzība. 



Oktobrī aicinām apskatīt izstādi “Paēdis un vesels!”, piedalīties seminārā „Pārtikas jautājumi vides kontekstā”, pasākumā „Zaļais kokteiļu vakars” un ģimenes dienā „Vesels ēdis!”. 

Vides mēnesi atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds.
Sadarbības partneri: National Geographic Latvia, homo ecos, Ekodizaina kompetences centrs, OnPlate, Vides Vēstis, Absolūts ēd, Ziemeļu Ministru padomes birojs Latvijā.

Semināra programma: http://es.ldm.gov.lv/sites/default/files/par/Seminara_programma_2015_0.pdf

Horeca

Latvijas Dabas muzejs

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts