Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

14.07.2022

Selgas klasiskie cepumi - tagad arī bez cukura





Klasisko Selgas cepumu sortiments papildināts ar jaunu produktu –Selgas cepumu bez cukura, tā rodot iespēju iemīļoto garšu baudīt pēc iespējas plašākam šo cepumu cienītāju lokam.

“Tieši Selgas klasiskie cepumi ir iecienītākie Latvijas iedzīvotāju vidū. Vēloties nodrošināt cepumu pieejamību pēc iespējas plašākam patērētāju lokam, esam izstrādājuši šo produktu, nepievienojot tam cukuru. Domājot par cilvēkiem, kuri dažādu iemeslu dēļ cukuru uzturā nelieto, šī būs lieliska alternatīva, lai  sevi palutinātu, - norāda Orkla Latvija Komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

Lai izstrādātu jauno “Selgas” klasiko cepumu bez cukura, “Orkla Latvija” inovāciju tehnologiem bijia nepieciešams aptuveni gads: “Tas bija liels izaicinājums radīt jaunu recepti saglabājot ierasto, visiem labi zināmo, bērnības cepuma garšu. Cepumu izstrādes process bija salīdzinoši laikietilpīgs, izmēģinot dažādu veidu saldinātājus, lai atrastu piemērotāko. Tomēr gan mūsu inovāciju tehnologi, gan piesaistītie degustatori produkta izstrādes procesā ir atraduši labāko variantu, lai papildinātu “Selgas” produktu klāstu ar šo jaunpienācēju, kas tapis mūsu Ilgtspējas stratēģijas ietvaros,” skaidro L.Mikša.


Lineta Mikša

  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts