Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

19.04.2011

Šefpavārs Kaspars Jansons vadīs pavārkursus - Ko veselīgu pagatavot lielajās Lieldienu brīvdienās sev un draugiem

Šefpavārs Kaspars Jansons vadīs pavārkursus - Ko veselīgu pagatavot lielajās Lieldienu brīvdienās sev un draugiem21. aprīlī no plkst. 18.30-21.00 Viesistabā Kazarmās saimniekos šefpavārs Kaspars Jansons un vadīs pavārkursus - Ko veselīgu pagatavot lielajās Lieldienu brīvdienās sev un draugiem – sezonas vēstnešus – sparģeļus, lakšus, artišokus un salātus.

Kaspars Jansons šobrīd ir restorāna  „Hotel Bergs” šefpavārs. Kaspars ilgus gadus strādājis restorānā Restorānā Vincents, kur no mācekļa izaudzis līdz galvenajam šefpavāram, papildinājis pavārmākslas prasmes prestižos Francijas restorānos un vienā no labākajiem Eiropas restorāniem Noma (Dānijā).

Seminārā Kaspars stāstīs un rādīs kā pagatavot sezonas vēstnešus sparģeļus, lakšus un artišokus. Kā pasniegt gardus salātus, kuri nopērkami veikalos vai sazaļojuši uz palodzes. Kaspars dalīsies virtuves noslēpumos par aktuālākajām mērcēm, kuras pievienot salātiem un citiem pavasara zaļumiem.

Visiem kopā būs iespēja nobaudīt pagatavoto veselīgo pirmsLieldienu maltīti un uzdot Kasparam jautājumu – kā labāk uzvārīt Lieldienu olas :)!

Uz semināru varat ierasties kopā ar bērniem – par to iepriekš brīdinot, lai varam sarūpēt kādu darbiņu arī viņiem!

Cena: Ls 25.00 /1 personai (ieskaitot PVN)

Pieteikšanās kursiem līdz 20.04.2011 pa telefonu:29498034 vai rakstot uz e-pastu: danagritane@inbox.lv.

Vietu skaits ierobežots.

 

Viesistaba Kazarmās
Mācību un atpūtas telpa
Jēkaba kazarmas 2B, Torņa iela 4
Telefons: 29498034, e-pasts: danagritane@inbox.lv
www.viesistabakazarmas.lv

  

Vēl ziņas

Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā
Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski
Iedzīvotāji nodevuši pārstrādei vairāk nekā vienu tonnu pannu un katlu
Pasaules slavenākajā pavāru konkursā Bocuse d’Or Eiropa piedalījās Latvijas komanda
Trīs drosmīgie Maskavā: biznesa stundas no restorāniem, kuri atvērās krīzes laikā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts