Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

19.04.2011

Šefpavārs Kaspars Jansons vadīs pavārkursus - Ko veselīgu pagatavot lielajās Lieldienu brīvdienās sev un draugiem

Šefpavārs Kaspars Jansons vadīs pavārkursus - Ko veselīgu pagatavot lielajās Lieldienu brīvdienās sev un draugiem21. aprīlī no plkst. 18.30-21.00 Viesistabā Kazarmās saimniekos šefpavārs Kaspars Jansons un vadīs pavārkursus - Ko veselīgu pagatavot lielajās Lieldienu brīvdienās sev un draugiem – sezonas vēstnešus – sparģeļus, lakšus, artišokus un salātus.

Kaspars Jansons šobrīd ir restorāna  „Hotel Bergs” šefpavārs. Kaspars ilgus gadus strādājis restorānā Restorānā Vincents, kur no mācekļa izaudzis līdz galvenajam šefpavāram, papildinājis pavārmākslas prasmes prestižos Francijas restorānos un vienā no labākajiem Eiropas restorāniem Noma (Dānijā).

Seminārā Kaspars stāstīs un rādīs kā pagatavot sezonas vēstnešus sparģeļus, lakšus un artišokus. Kā pasniegt gardus salātus, kuri nopērkami veikalos vai sazaļojuši uz palodzes. Kaspars dalīsies virtuves noslēpumos par aktuālākajām mērcēm, kuras pievienot salātiem un citiem pavasara zaļumiem.

Visiem kopā būs iespēja nobaudīt pagatavoto veselīgo pirmsLieldienu maltīti un uzdot Kasparam jautājumu – kā labāk uzvārīt Lieldienu olas :)!

Uz semināru varat ierasties kopā ar bērniem – par to iepriekš brīdinot, lai varam sarūpēt kādu darbiņu arī viņiem!

Cena: Ls 25.00 /1 personai (ieskaitot PVN)

Pieteikšanās kursiem līdz 20.04.2011 pa telefonu:29498034 vai rakstot uz e-pastu: danagritane@inbox.lv.

Vietu skaits ierobežots.

 

Viesistaba Kazarmās
Mācību un atpūtas telpa
Jēkaba kazarmas 2B, Torņa iela 4
Telefons: 29498034, e-pasts: danagritane@inbox.lv
www.viesistabakazarmas.lv

  

Vēl ziņas

Bocuse d’Or Latvijas atlasē uzvar restorāna Ferma šefpavārs Nils Ģēvele
Vai kafija patiešām ir studentu produktivitātes labākais draugs?
Aktīva vai relaksējoša atpūta uz ūdens Lietuvā
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Konkurss The Baltic Taste Award notiks 7.septembrī


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts