Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

05.09.2019

Šefpavāra Haralda Sauša meistarklase 4. un 5. septembrī- Farm Frites garšīgie frī un uzkodas


Farm Frites pirmajā Riga Food 2019 izstādes dienā rīkoja paraugdemonstrējumus, kura laikā šefpavārs Haralds Saušs un uzņēmuma pārstāve Dina Motē cienāja publiku ar trīs ātri pagatavojamiem un garšīgiem frī kartupeļu ēdieniem - Vega Fries, Fish&Chips un Saldajiem frī ar ogām un riekstiem. Uzņēmuma mērķis ir piedāvāt visaugstākās kvalitātes kartupeļus neatkarīgi no sezonas, kas gatavošanas procesā nezaudē savu svaru, struktūru un garšu. Uzņēmuma pārstāve Dina Mote uzsver, ka mūsu reģionā klientam sevišķi svarīga ir garša, tādēļ Farm Frites Baltijas tirgum piedāvā premium kartupeļu produktu sēriju "Finest", kas ir radīta no  izlasītiem kartupeļiem no īpašām šķirnēm. Uzņēmums piedāvā arī produktus, kas nesatur laktozi vai glutēnu, piemēram, kartupeļu biezeni, kartupeļu pankūkas un hashbraunus. 

Arī izstādes otrajā dienā 5.septembī plkst. 13.00 Farm Frites piedāvās jaunu meistarklasi, kurā demonstrēs trīs dažādus ēdienus, ko gatavos no savas produktu līnijas. 


RECEPTES SKATĪT ŠEIT

Galerija

  

Vēl ziņas

Siera pasniegšanas etiķete
10 superprodukti
Trīs dārgākie ēdieni pasaulē
6. septembrī svinīgā ceremonijā tika sumināti pavāru konkursu uzvarētāji
7. septembris- Riga Food 2019 noslēdzošā diena


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts