Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

05.09.2019

Šefpavāra Haralda Sauša meistarklase 4. un 5. septembrī- Farm Frites garšīgie frī un uzkodas


Farm Frites pirmajā Riga Food 2019 izstādes dienā rīkoja paraugdemonstrējumus, kura laikā šefpavārs Haralds Saušs un uzņēmuma pārstāve Dina Motē cienāja publiku ar trīs ātri pagatavojamiem un garšīgiem frī kartupeļu ēdieniem - Vega Fries, Fish&Chips un Saldajiem frī ar ogām un riekstiem. Uzņēmuma mērķis ir piedāvāt visaugstākās kvalitātes kartupeļus neatkarīgi no sezonas, kas gatavošanas procesā nezaudē savu svaru, struktūru un garšu. Uzņēmuma pārstāve Dina Mote uzsver, ka mūsu reģionā klientam sevišķi svarīga ir garša, tādēļ Farm Frites Baltijas tirgum piedāvā premium kartupeļu produktu sēriju "Finest", kas ir radīta no  izlasītiem kartupeļiem no īpašām šķirnēm. Uzņēmums piedāvā arī produktus, kas nesatur laktozi vai glutēnu, piemēram, kartupeļu biezeni, kartupeļu pankūkas un hashbraunus. 

Arī izstādes otrajā dienā 5.septembī plkst. 13.00 Farm Frites piedāvās jaunu meistarklasi, kurā demonstrēs trīs dažādus ēdienus, ko gatavos no savas produktu līnijas. 


RECEPTES SKATĪT ŠEIT

Galerija

  

Vēl ziņas

Latvijas balzams radījis jaunu dzērienu ar kaņepju garšu
Lietuvas kūrorti cer uz tūristu pieplūdumu un sezonas atklāšanu
Ieskats jaunajā Amber Beverage Group birojā Z-Towers augstceltnē
HKScan Latvia iekaro Centrāleiropas vegānisko tirgu
Ieviešot jaunas garšas, Valmiermuižas alus kāpinājis peļņu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts