Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.10.2015

Rudens Rīgas restorānu nedēļa ir sākusies

No šodienas, 12.oktobra, līdz 18.oktobrim norisinās Rudens Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 37 pilsētas restorāni. Šīs nedēļas ietvaros apmeklētājiem trīs ēdieni pieejami par īpaši draudzīgām cenām – 15 un 20 eiro. 

Rīgas Tūrisma Attīstības biroja un Pavāru kluba rīkotajā Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā Rīgas restorāni piedāvā īpašu trīs ēdienu maltīti, kurā iekļauti rudenīgi Latvijas produkti. Nedēļas garumā apmeklētāji restorānu ēdienkartēs varēs sastapt tādus šefpavāru meistardarbus kā lēni gatavota Engures brieža gaļa vīna mērcē, baraviku un melno trifeļu risotto; sviestā cepta stores fileja ar krūmcidoniju risoto, biešu biezeni, karamelizētiem burkāniem un krēmīgo bazilika mērci; briežgaļas tartars ar kūpinātām paipalu olām, karamelizētiem sīpoliem, saldinātām dzērvenēm un garšaugu mērci; smiltsērkšķu uzputenis ar cidoniju un ķirbju sorbetu u.c.

Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalās Avalon, B-Bārs restorāns, De Commerce Gastro Pub 1871, KID*, Kolonāde. Mūsu stāsti.., Konvents, Ribs&Rock, Zaļais Maksis, 3 Pavāru restorāns “Tam labam būs augt!”, Astor, Aqua Luna, Benjamiņš, Bergs, Bestsellers, BIBLIOTĒKA No.1, Boulevard 33, Elements, Etage, International, Islande Hotel 9. stāva restorāns, Kaļķu vārti, Kasha Gourmet, Kilimanjaro, Le Dome, Locale, Melnā Bite, MUUSU, Niklāvs, Olive Oil Trading Co, Ostas skati, Piramīda, Renommé, Restorāns 3, Steiku Haoss, Tinto, Valtera restorāns un  Zvejnieka dēls . Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā. 

Pavāru klubs



  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts