Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

20.10.2017

“Rīgas Melnā Balzama” kokteilis jau otro reizi triumfē “Pasaules kokteiļu čempionātā”

“Rīgas Melnā Balzama” kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā “Pasaules kokteiļu čempionātā 2017”, kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā “Bārmeņu izvēle”.

Šogad “Rīgas Melnā Balzama” kokteilis ar nosaukumu “Black Tie” jeb “Melnā kaklasaite”, kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.

Šis ir jau otrais gads pēc kārtas, kad “Rīgas Melnais Balzams” ir ne tikai viens no Starptautiskās Bārmeņu asociācijas (International Bartenders Association) rīkotā “Pasaules kokteiļu čempionāta” (IBA World Cocktail Championship) atbalstītājiem, bet arī tā produkcija tiek izmantota čempionāta finālā, gūstot augstāko žūrijas novērtējumu un zelta godalgas. Šogad “Rīgas Melno Balzamu” savu oriģinālo kokteiļu pagatavošanai izmantoja bārmeņi no tādām valstīm kā Slovākija, Krievija, Bulgārija un pat Makao.

Starptautiskās Bārmeņu asociācijas kongress un “Pasaules kokteiļu čempionāts 2017” norisinājās no 15. līdz 19. oktobrim Kopenhāgenā, Dānijā. Tā laikā par pasaules labākā bārmeņa un 2017. gada čempiona titulu cīnījās 130 bārmeņi no 65 valstīm.

““Rīgas Melnā Balzama” sasniegumi un augstais novērtējums jomas profesionāļu vidū, tostarp “Pasaules kokteiļu čempionātā”, tikai vēlreiz apliecina šī produkta unikalitāti un daudzveidību, to izmantojot dažādu dzērienu pagatavošanai gan bāros, gan mājas apstākļos. Tieši īpašā sadarbība ar bārmeņiem un bārmeņu asociācijām visā pasaulē, viņus iepazīstinot ar “Rīgas Melnā Balzama” produktiem, sniegusi iespēju radīt arvien jaunus balzama kokteiļus un atklāt šī dzēriena unikālās garšas īpašības,” “Rīgas Melnā Balzama” panākumus skaidro Māris Kalniņš, zīmola “Rīgas Melnais Balzams” globālais vadītājs.


Māris Kalniņš



  

Vēl ziņas

Grilēšanas ballīte - Saldus garšu festivāls
FM un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija paraksta vienošanos
Zelmas piena pankūkās siera vietā produkts no augu taukiem
Holiday Inn viesnīcu plānots atvērt 2022. gadā
Birštonas kūrortpilsēta atjaunojusi kulinārijas karti – arvien pieaug ēdināšanas uzņēmumu tīkls


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts