Riga Food, 4. un 5. septembrī profesionāli pavāri vadīs meistarklases
Riga Food 2019 izstādes apmeklētājiem 4. un 5. septembrī būs lieliska iespēja apmeklēt dažādas meistarklases, ko piedāvās profesionāli pavāri un ēdināšanas nozares vadošie uzņēmumi. Katram būs iespēja atrast kaut ko savai gaumei un interesēm!
4. septembris.
10.00 – 11.00 Elextrolux piedāvās izglītojošu viktorīnu ar jaukām balvām uzvarētājiem!
13.00 – 14.00 AUSTERES CAURI LAIKIEM – REATON pārstāvis Edgars Jaunzems runās un rādīs senas, mūsdienu un vīzijas par to, kādas varētu būt maltītes ar austerēm.
14.30-15.30 Diāna Ozoliņa un Gemoss iepazīstinās ar spoguļglazūras garšas stāstu.
5. septembris.
10.00 – 11.00 Green Egg meistarklase
11.30 – 12.30 VESELA TUNČA SADALĪŠANA – REATON pārstāvis Edgars Jaunzems rādīs, kā sadalīt zivi, kuri muskuļi un daļas ir piemēroti attiecīgi pasniegšanai.
14.30-15.30 Sanitex meistarklase ar Kristapu Jokmani No praktiskuma līdz elegancei.
Horeca.lv