Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

03.09.2019

Riga Food, 4. un 5. septembrī profesionāli pavāri vadīs meistarklases

Riga Food 2019 izstādes apmeklētājiem 4. un 5. septembrī būs lieliska iespēja apmeklēt dažādas meistarklases, ko piedāvās profesionāli pavāri un ēdināšanas nozares vadošie uzņēmumi. Katram būs iespēja atrast kaut ko savai gaumei un interesēm!

4. septembris. 
10.00 – 11.00 Elextrolux piedāvās izglītojošu viktorīnu ar jaukām balvām uzvarētājiem!

11.30 – 12.30 Pavāri Haralds Saušs un Dina Motē piedāvās iepazīt jaunākos Farm Frites produktus.

13.00 – 14.00 AUSTERES CAURI LAIKIEM – REATON pārstāvis Edgars Jaunzems runās un rādīs senas, mūsdienu un vīzijas par to, kādas varētu būt maltītes ar austerēm.

14.30-15.30 Diāna Ozoliņa un Gemoss iepazīstinās ar spoguļglazūras garšas stāstu.

5. septembris. 
10.00 – 11.00 Green Egg meistarklase

11.30 – 12.30  VESELA TUNČA SADALĪŠANA – REATON pārstāvis Edgars Jaunzems rādīs, kā sadalīt zivi, kuri muskuļi un daļas ir piemēroti attiecīgi pasniegšanai.

13.00 – 14.00 Pavāri Haralds Saušs un Dina Motē piedāvās iepazīt jaunākos Farm Frites produktus.

14.30-15.30 Sanitex meistarklase ar Kristapu Jokmani No praktiskuma līdz elegancei.



Horeca.lv

 

  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts