Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

30.08.2016

“Rīga Food 2016” no 7.-10. septembrim

Lielākā pārtikas industrijas izstāde Baltijas valstīs “Rīga Food 2016” norisināsies no 7.-10. septembrim.
Šogad izstādē piedalīsies  707 uzņēmumi no 37 valstīm, kas ir nedaudz vairāk nekā ieprieksējā gadā.

Plānots, ka izstādē būs skatāmi 14 valstu  nacionālie kopstendi. Savus jaunākos produktus un pakalpojumus prezentēs vismaz 650 uzņēmumi no Grieķijas, Gruzijas, Igaunijas, Itālijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Turcijas, Ukrainas, Ungārijas, Uzbekistānas, Moldovas, Dominikānas Republikas u. C., kopumā no vairāk nekā 35 valstīm.

Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem ir palielinājies dalībnieku skaits no Lietuvas un Itālijas
Izstādē ierasti tiks izveidoti Latvijas novadu stendi, kuros ar dažāda veida produkciju piedalīsies uzņēmumi  no Latgales, Kurzemes, Vidzemes un Zemgales.

"Lauku ceļotājs" iepazīstinās apmeklētājus ar jauno projektu - Latvijas kulināro mantojumu, savukārt Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs rīkos vietējo produktu pārdošanas kontaktbiržu , kas būs iespēja  restorāniem un viesnīcām iepazīt vietējos piedāvājumus un veidot jaunus kontaktus.

Rīga Food būs divi jauni  konkursi - "Baltijas valstu kulinārā mantojuma konkurss "Baltic Culinary Heritage 2016", kā arī pirmais Latvijas Tējas čempionāts, kura mērķis ir veidot un attīstīt tējas kultūras tradīcijas. 

Kā jau ierasts  izstādē būs arī inovāciju stends, kurā varēs iepazīties ar sasniegumiem pārtikas nozarē. 

Starptautiskā pārtikas, dzērienu, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, HoReCa nozares  izstāde "Riga Food 2016" notiks no 7.septembra līdz 19.septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. 

vairāk: BT1.lv

  

Vēl ziņas

60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts