Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.09.2013

„Riga Food 2013” izstādes laikā notika vairāki konkursi, kuros sacentās spēcīgākie savas nozares pārstāvji.

Konkursā „Latvijas 2013.gada konditors” pirmo vietu 
un galveno balvu - braucienu uz specialitātes kvalifikācijas celšanas apmācībām, kādā no Eiropas valstīm - ieguva Marika Bērziņa, kura konkursā pārstāvēja SIA „Ogres Prestižs”.
 Otro vietu,  Laura Rozenfelde no restorāna „Bibliotēka N01”, savukārt trešajā vietā palika LTD „Reaton” pārstāve Anna Salakitska.

 Konkursā „Latvijas 2013.gada pavārs” pirmo vietu, zelta medaļu ar sertifikātu un naudas balvu 1000 eiro apmērā ieguva Romans Ugļanica no Tallink Hotel Riga restorāna „Elements”.

Otro vietu un sudraba medaļu ar sertifikātu godam izcīnīja Dinārs Zvidriņš, restorāns „Kaļķu vārti”.
Trešas  vietas ieguvējs  restorāna «Melnie mūki» pārstāvis Kārlis Visockis.

Konkursā „Latvijas 2013.gada pavārzellis” pirmo vietu, zelta medaļu ar sertifikātu un naudas balvu 200 latu apmērā ieguva Haralds Saušs no restorāna „Kaļķu vārti”. Otro vietu un sudraba medaļu ar sertifikātu izcīnīja Arturs Linkevičs., restorāns „Vincents”. 

Trešo vietu ieguva  uzņēmuma SIA „TLG Hotel Latvija” pārstāvis Aleksejs Šutko.

horeca.lv

Ilona Rubene

  

Vēl ziņas

Latvijas Vīnziņu čempionātā laurus plūc Ņikita Žaičenkovs
Jau piecpadsmito reizi Latvijā norisināsies Vīnziņu čempionāts
Latvijas iedzīvotāji aicināti iepazīt Gruzijas vīnus
ATTA CENTRE ievieš iekšējās paškontroles protokolu ATTA CLEAN
Amber Beverage Group iegādājas agaves laukus Meksikā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts