Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.09.2013

„Riga Food 2013” izstādes laikā notika vairāki konkursi, kuros sacentās spēcīgākie savas nozares pārstāvji.

Konkursā „Latvijas 2013.gada konditors” pirmo vietu 
un galveno balvu - braucienu uz specialitātes kvalifikācijas celšanas apmācībām, kādā no Eiropas valstīm - ieguva Marika Bērziņa, kura konkursā pārstāvēja SIA „Ogres Prestižs”.
 Otro vietu,  Laura Rozenfelde no restorāna „Bibliotēka N01”, savukārt trešajā vietā palika LTD „Reaton” pārstāve Anna Salakitska.

 Konkursā „Latvijas 2013.gada pavārs” pirmo vietu, zelta medaļu ar sertifikātu un naudas balvu 1000 eiro apmērā ieguva Romans Ugļanica no Tallink Hotel Riga restorāna „Elements”.

Otro vietu un sudraba medaļu ar sertifikātu godam izcīnīja Dinārs Zvidriņš, restorāns „Kaļķu vārti”.
Trešas  vietas ieguvējs  restorāna «Melnie mūki» pārstāvis Kārlis Visockis.

Konkursā „Latvijas 2013.gada pavārzellis” pirmo vietu, zelta medaļu ar sertifikātu un naudas balvu 200 latu apmērā ieguva Haralds Saušs no restorāna „Kaļķu vārti”. Otro vietu un sudraba medaļu ar sertifikātu izcīnīja Arturs Linkevičs., restorāns „Vincents”. 

Trešo vietu ieguva  uzņēmuma SIA „TLG Hotel Latvija” pārstāvis Aleksejs Šutko.

horeca.lv

Ilona Rubene

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts