Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

04.12.2017

Restorānu ceļveža White Guide Baltic-30 labākie Baltijas restorāni

Šonedēļ pasākumā Tallinā, Igaunijā tika nosaukti  restorānu ceļveža White Guide Baltic 30 labākie Baltijas restorāni

Salīdzinot ar pagājušo gadu, ieteicamo restorānu skaits ir pieaudzis visās trīs valstīs, no 60 līdz 160. Igaunijā, kas ir mazākā no trim Baltijas valstīm, ir vislielākā pārstāvība ceļvedī.

"Attiecībā uz gastronomiju Baltijas reģions šobrīd iziet ļoti dinamisku posmu," atzina Aivars Hansons, kas ir ceļveža izdevējs Baltijā. 

Šī attīstība Igaunijā sākās mazliet agrāk, bet tagad arī Latvija un Lietuva strauji aug, piedāvājot interesantus ēdienus.

Šogad NOA Tallinā ieņem augstāko vietu, bet Vincents Rīgā - otrajā vietā. Trešo vietu dala divi jaunpienācēji: Nüman Kauņā, Lietuvā, un Aleksandra galds no Tallinas. 

"Mēs esam cieši sekojuši attīstībai Baltijas valstīs jau četrus gadus. Tas attīstās ātri, un mēs sekojam līdzi visiem notikumiem - tas patiešām ir pārsteidzoši, vienmēr atklājam jaunas garšas un estētiku "saka Hansons.
Baltijas ceļveži Baltic TOP 30 restorāni:

1. NOA Chefs Hall (Igaunija)
2. Vincents (Latvija)
3. Alexander Chef’s Table  (Igaunija)
3. Nüman (Lietuva)
5. Alexander  (Igaunija)
6. Ö  (Igaunija)
7. Sweetroot (Lietuva)
8. Gastronomika (Lietuva)
9. Juur  (Igaunija)
10. Monte Pacis (Lietuva)
11. Telegrafas (Lietuva)
12. NOA  (Igaunija)
13. Horisont Restaurant & Bar  (Igaunija)
14. Art Priori (Estonia)
15. Monai ((Lietuva)
16. Ribe  (Igaunija)
17. Kannas (Latvia)
17. Cru  (Igaunija)
19. Restorant 3 (Latvija)
20. Bordoo  (Igaunija)
20. Džiaugsmas ((Lietuva)
22. Leib Resto&Aed  (Igaunija)
23. Pärnu Rannahotelli Restoran  (Igaunija)
24. COD (Latvija)
24. Farm  (Igaunija)
26. Biblioteka no 1 (Latvija)
26. Parrot Mini Bar (Igaunija)
26. Põhjaka  (Igaunija)
26. Tchaikovsky  (Igaunija)
30. Uoksas (Lietuva)

  

Vēl ziņas

Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts