Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

19.05.2015

Restorānā un lounge bārā AQUA LUNA sākusies vasaras sezona

Restorānā un lounge bārā AQUA LUNA, Andrejostas ielā 4 ir jau atklāta eleganta āra terase, kuras laikā tika prezentēta jauna kokteiļu līnija AQUA LUNA Mixology Cocktails, tādējādi dodot pilnvērtīgu startu vasaras sezonai.

Pasākuma viesus 15.maija vakarā priecēja pazīstamā britu house mūzikas vokāliste Sema Obernika (Sam Obernik). Pasaules slavu Sema iemantoja 2002.gadā piedaloties Tim Deluxe dziesmā “It Just Won’t Do”. Kopš tā laika viņa ieņem stabilu vietu pasaules vadošo izpildītāju vidū, iekustinot deju grīdas ne tikai Londonā, bet daudzviet citur pasaulē. Pēdējais no viņas skaļākajiem veikumiem ir 80.gados populārās dziesmas “Bette Davis Eyes” remikss, kurš jau kļuvis hītu.

Sema Obernika bija pirmā māksliniece pasākumu sērijā AQUA LUNA Chivas Summer Stage, ko šovasar AQUA LUNA, sadarbībā ar populāro latviešu alkohola dzērienu ekspertu Edgaru Grišuli un Pernod Ricard Latvia, piedāvās rīdziniekiem un pilsētas viesiem. 

Arī turpmāk katra vasaras nedēļas nogale būs īpašs notikums, kuru pavadīs dažādu žanru labāko dziedātāju, dīdžeju un mūziķu uzstāšanās. 

Jau pavisam uz AQUA LUNA skatuves uzstāsies viens no pieprasītākajiem Maskavas dīdžejiem DJ Squire, modele un dīdžejmeitene Dasha Malygina, kā arī citi populāri mākslinieki no Lielbritānijas, Francijas un citām valstīm.

Par vasaras pasākumu neatņemamu sastāvdaļu kļuvusi jaunizveidotā, tikko prezentētā kokteiļu karte, ko AQUA LUNA bārmeņi izveidojuši slavenā alkoholisko dzērienu eksperta Edgara Grišuļa vadībā. 

Tai dots nosaukums AQUA LUNA Mixology Cocktails un tajā ietilpst seši kokteiļi, kas tapuši izmantojot miksoloģijas tehnoloģiju – katrs kokteilis tiek pagatavots no pašu radītām sastāvdaļām un tikai augstākās klases alkohola. 

Iedvesmu kokteiļiem Edgars Grišulis guvis no apmeklētāju dažādajiem garastāvokļiem vasaras naktī. Piemēram, viesiem, kuri vēlas ko jaunu un īpašu, tiek piedāvāts neparastais Artists’ Club. Divpadsmitgadīga Chivas viskija, svaigu kazeņu un paštaisīta vaniļas sīrupa savienojumu, kuru papildina Oloroso šerijs, miksoloģijas eksperts Grišulis sauc par „kāzām paradīzē”. 

Savukārt garastāvokļa gaišākajām pusēm viņš iesaka svaigo un augļaino Mango Fizz, kas pagatavots uz liķiera Mirabelle eau de vie un šampanieša G.H.MUMM bāzes. 

Horeca.lv

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts