Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

31.07.2018

Red Challenge ballīte RestBar Mo: mēness aptumsums un sarkans dress code


Rīgas Panāzijas virtuves restorāns RestBar Mo (11.novembra krastmala 9) turpina sava pirmā gada  jubilejas pasākumu sēriju. Piektdien, 27.jūlijā restorānā norisinājās otrā “krāsu” cikla ballīte –RED CHALLENGE. Fearless Party guva lielu interesentu ievērību, viesi, atbilstoši dress code, bija tērpušies sarkanā apģērbā, pieskaņojot pārdomātus aksesuārus. 

Jāatzīmē, ka dažādo krāsu dress code Rīgas publikai ir ļoti iepatikušies un ar nepacietību tiek gaidīta jau nākamā RestBar Mo krāsu ballīte. Aizvadītais pasākums sakrita ar mēness aptumsumu, vakara noslēgumā viesi varēja vērot “sarkano” mēnesi no restorāna vasaras terases.

Kulta kokteiļi Bloody Mary un Strawberry & Basil profesionālās bārmeņu komandas autorizpildījumā, izmeklēti un pikanti restorāna šefpavāra seti uz vecpilsētas panorāmas fona - ballītes ugunīgā atmosfēra drosmīgi atbalsojās tuvākajā apkārtnē, atklājot visas sarkanā nokrāsas.  

Ballītes īpašā viešņa bija Krievijas dziedātāja Olga Greco, kas apbūra viesus ar savu juteklisko un atmosfērisko balsi. Viņas mūzika ir veidota, sapludinot žanrus un valodas, kas to padara vienlaicīgi lirisku un apjomīgu, vienlaicīgi dziesmās atstājot stāstu par lirisko varoni un viņas pasaules uztveri pieklusinātu un izsmalcinātu.  

Vakara moderatore bija brīnišķīgā Ieva Adamss, kura mirdzēja vienā no vispamanāmākajiem ballītes tērpiem. Latvijas grafiķis ERIK CHMIL kopā ar zīmolu TAGIL šim vakaram bija sagatavojuši ekskluzīvu mākslas performanci, publikas acu priekšā veidojot spilgti sarkanus dizaineru kreklus. 

RestBar Mo tika atvērts 2017.gadā un jau uzreiz iekaroja Āzijas modernās virtuves cienītāju sirdis. Šajā virtuvē ir harmoniski apvienotas Japānas, Indijas, Malaizijas, Taizemes un Ķīnas kulinārās tradīcijas. Suši, maki, voks, mīkla garoziņai, mango, kokoss, rīsi, nūdeles, Taizemes pikantā zupa (Tom ym), zaļās tējas saldējums – RestBar Mo lieliski gatavo visus šos eksotiskos šedevros. Pat ierastie ēdieni, pateicoties jaunām garšas niansēm un neparastajam pasniegšanas veidam, kairina iztēli. 

Inovatīvais apzīmējums restbar ļoti precīzi raksturo iestādes koncepciju – tas ir restorāns un bārs divi vienā, kur viesiem līdztekus rūpīgi izstrādātai ēdienkartei piedāvā plašu autorkokteiļu klāstu, tie būs pa prātam pat visizvēlīgākajiem bāru kultūras cienītājiem. Neparastos dzērienus šeit gatavo, kā bāzi izmantojot svaigas ogas, augļus, dārzeņus un pat zālītes. Turklāt Restbar Mo viesiem ir pieejama īpaša garšu bibliotēka, kas ļauj tieši piedalīties sava unikālā kokteiļa pagatavošanā. Līdztekus virtuvei un bāram RestBar Mo raksturo vispieprasītāko vietējo dīdžeju aktuālie dzīvie seti un izsmalcināts interjers, kas kopā rada vilinoša mirkļa atmosfēru, kurā ir vēlēšanās atgriezties vēl un vēl. 

RestBara MO lapa Facebook: https://www.facebook.com/restbarmo/

Foto: Vadims Bazalijs



ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA. 





Galerija

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts