Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.05.2016

Pavasara sezona Latvijas lauku tūrismā ir sākusies

Pavasara sezona Latvijas lauku tūrismā ir sākusies, un "Lauku ceļotājs" kopā ar 102 saimniecībām aicina jūs š.g. 14. maijā uz "Atvērtajām dienām laukos" - www.celotajs.lv/atvertasdienas

Katra saimniecība šajā dienā sagatavojusi kādu programmu, ekskursiju, degustāciju, piedzīvojumu vai citu piedāvājumu, kas nav pieejams ikdienā.
 
Ar ko īpaša Atvērto Dienu akcija?
Akcija ir lieliska iespēja iepazīties ar "savu” bioloģisko saimniecību, kuras ražojumus "iepazīsiet personīgi", vai arī atgriezīsieties saimniecībā vasaras vidū, lai paši salasītu ogas vai iegādātos svaigus zaļumus tieši no lauka. "Atvērtās dienas laukos" ir iespēja parādīt bērniem mazos jēriņus, kazlēnus, teliņus, kuri atskrējuši pavasarī. Un tikai šajā dienā arī visnotaļ aizņemtie lielsaimnieki ļaus ieskatīties savu saimniecību norisēs, kur apmeklētāji var apbrīnot gandrīz vai kosmiskas tehnoloģijas, kas pilnībā izmaina priekšstatus par tradicionālo laucinieku dzīvesveidu.
 
Kopumā šī akcija piedāvā iepazīties ar vairāk kā 10 dažādiem lauku amatiem, ~35 lauku gardumiem iegādei un degustācijai, 29 dažādu šķirņu mājdzīvniekiem un savvaļas dzīvniekiem. Akcijas laikā saimniecības piedāvā arī atlaides savai produkcijai līdz 33%, aktivitātēm (apmeklējumam, izjādēm, ekskursijai ar degustācijām, radošajām darbnīcām, labirintiem utt.) līdz 50% vai pat bez maksas. Apmeklētāji ir gaidīti visas dienas garumā, iepriekš piesakoties! Lūdzu, pievērsiet uzmanību saimniecību apmeklējuma laikiem, kas norādīti saimniecības akcijas piedāvājumā.

LC
 

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts