Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.04.2011

Pavārkursi no 11. līdz 17. aprīlim

Pavārkursi 11. līdz 17. aprīlim12.aprīlī

Pārsteidzošā un garšām bagātā Vidusjūras un Spānijas virtuve

No plkst. 18.00-21.00

Vada Jānis Šiliniks, šefpavārs ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, Vidusjūras un Austrumu virtuves speciālists, Pavāru kluba valdes priekšsēdētājs.

Kopā ar Jāni gatavosim iecienītas Vidusjūras uzkodas, pamatēdienus un desertus - Tapas, Gaspacio paelja, Crème de Catalanja, Cataplana un citus.

Cena: Ls 25.00 /1 personai (ieskaitot PVN)

Pieteikšanās kursiem līdz 8.04.2011 pa telefonu:29498034 vai rakstot uz e-pastu danagritane@inbox.lv  Danai Gritānei


Pavārkursi 11. līdz 17. aprīlim17. aprīlī 
Pareiza Latvijas tirgus zivju izvēle un veselīgu zivju ēdienu pagatavošana

No plkst. 11.00-14.00

Kursus vadīs Alex Žiļuks, Zivju restorāna  „Le Dome” šefpavārs. Alex sešus gadus strādājis restorānā Restorānā Vincents, kur no mācekļa izaudzis līdz galvenajam šefpavāram. Vairākkārt stažējies Francijā - Parīzē, Bordo, Lionā un apmeklējis seminārus Londonā. Par Alexa darba gaitām un pieredzi info atradīsiet  mājas lapā: www.sefpavars.lv.

Alexs stāstīs un rādīs kādas zivis Latvijas tirgū pašlaik pieejamas, kā tās notīrīt un pagatavot, ar kādām piedevām labāk pasniegt. Ikvienam kursu apmaklētājam būs iespēja gatavot kopā ar Alexu un visi kopā notiesāsiet pagatavoto maltīti!

Cena: Ls 25.00 /1 personai (ieskaitot PVN)

Pieteikšanās kursiem līdz 13.04.2011 pa telefonu: 29498034 vai rakstot uz e-pastu danagritane@inbox.lv  Danai Gritānei

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts