Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2015

Pārtikas produktu marķēšanas prasības alergēniem

Pēc Zemkopības ministrijā 3. septembrī notikušās sanāksmes par pārtikas produktu marķēšanas prasībām un alergēniem šeit variet skatīt prezentāciju un Regulas 1169/2011 II, kurā uzskaitītas vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju, vai nepanesību.

Eiropas Parlamenta un Padomes 2011.gada 25.oktobra Regula Nr.1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem


Pamatnostādnes informācijas sniegšanai par vielām vai produktiem, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību, un kuri norādīti II pielikumā, kas pievienots Regulai (ES) Nr. 1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem  (angļu val.)

Jautājumi un atbildes par to, kā piemērojama Regula (ES)  Nr. 1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu Patērētājiem
latviešu valodā un angļu valodā.


Avots: ZM










  

Vēl ziņas

Vai Latvijā ražotie sieri der restorānu ēdienkartē
PVD atklāj nelegālus medījumu gaļas produktu ražošanas uzņēmumus
“Rīgas Melnais Balzams” aktīvi startē ASV tirgū
Rīgā tūristu skaits palielinājies
Restorānu ceļveža White Guide Baltic-30 labākie Baltijas restorāni


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts