Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2015

Pārtikas produktu marķēšanas prasības alergēniem

Pēc Zemkopības ministrijā 3. septembrī notikušās sanāksmes par pārtikas produktu marķēšanas prasībām un alergēniem šeit variet skatīt prezentāciju un Regulas 1169/2011 II, kurā uzskaitītas vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju, vai nepanesību.

Eiropas Parlamenta un Padomes 2011.gada 25.oktobra Regula Nr.1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem


Pamatnostādnes informācijas sniegšanai par vielām vai produktiem, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību, un kuri norādīti II pielikumā, kas pievienots Regulai (ES) Nr. 1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem  (angļu val.)

Jautājumi un atbildes par to, kā piemērojama Regula (ES)  Nr. 1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu Patērētājiem
latviešu valodā un angļu valodā.


Avots: ZM










  

Vēl ziņas

48% līgotāju apsver bezalkoholiskā alus lietošanu Līgo vakarā
Vīnzinis: izskaistini savus grilētos ēdienus ar vīnu
Valmiermuižas alus šogad ieguldījis 50 000 eiro jaunu alus garšu radīšanā
53 tūrisma pakalpojumu sniedzēji saņem Gājējam draudzīgs zīmi
Latvijas balzams radījis jaunu dzērienu ar kaņepju garšu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts