Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.09.2015

Pārtikas produktu marķēšanas prasības alergēniem

Pēc Zemkopības ministrijā 3. septembrī notikušās sanāksmes par pārtikas produktu marķēšanas prasībām un alergēniem šeit variet skatīt prezentāciju un Regulas 1169/2011 II, kurā uzskaitītas vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju, vai nepanesību.

Eiropas Parlamenta un Padomes 2011.gada 25.oktobra Regula Nr.1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem


Pamatnostādnes informācijas sniegšanai par vielām vai produktiem, kas izraisa alerģiju vai nepanesamību, un kuri norādīti II pielikumā, kas pievienots Regulai (ES) Nr. 1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem  (angļu val.)

Jautājumi un atbildes par to, kā piemērojama Regula (ES)  Nr. 1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu Patērētājiem
latviešu valodā un angļu valodā.


Avots: ZM










  

Vēl ziņas

Cider World Awards un forums
Digitālie risinājumi profesionālajā izglītībā: RTRIT un Lietuvas partneru kopīgā panākumu formula
10 superprodukti
AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts