Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.08.2011

Par Rīgu taps raksts britu laikraksta "The Sunday Times" ceļojumu žurnālā

No šodienas līdz 16.augustam Latvijā viesojas britu laikraksta "The Sunday Times" ceļojumu žurnāla pārstāvis Edvards Vanstons, kura galvenais vizītes mērķis ir informācijas apkopojums, lai izveidotu rakstu par atpūtas iespējām Rīgā.

1600 vārdu garais raksts tiks publicēts laikraksta ceļojumu žurnālā "The Sunday Times Travel Magazine". Žurnāla tirāža ir vairāk nekā 67 000 eksemplāru un lasītāju skaits - vairāk nekā 120 000.

RTAB pārstāve klāsta, ka Vanstons izvēlējies iepazīties ar Rīgas tūrisma piedāvājumu dažādību, detalizēti izpētot vairāku viesnīcu, restorānu, kafejnīcu un bāru piedāvājumu. Viņa mērķis ir sagatavot publikāciju par Rīgu tā, lai kaut ko sev aktuālu tajā varētu atrast cilvēki ar dažādām interesēm un atšķirīgiem ceļojumu budžetiem.

Vanstons apmeklēs tādas viesnīcas kā "Tallink Hotel", "Hotel Bergs", "Dome Hotel&SPA", "Old City Boutique Hotel" un "Neiburgs". Viņš ciemosies kafejnīcās "Index cafe" un "Kanēļa Konditoreja", bāros "Skyline Bar" un "Garage", restorānos "Bergs", "Zilā Govs", "Gastronome", "Salve" un "Neiburgs".

Tāpat Vanstons iepazīsies ar "Slow Food" zemnieku tirdziņa piedāvājumu Berga bazārā, kā arī gida pavadībā apmeklēs Jūgendstila rajonu, Vecrīgu un Rīgas Centrāltirgu.

RTAB dibināts 2009.gada oktobrī. Tā dibinātāji ir Rīgas dome, nacionālā lidsabiedrība "airBaltic", Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija un Latvijas Tūrisma aģentu asociācija. RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem - "airBaltic", Viesnīcu un restorānu asociācijai un Tūrisma aģentu asociācijai - katram pa 10%.

RTAB popularizē Rīgas tūrisma iespējas ārvalstīs ar zīmolu "Live Rīga".
avots:nozare.lv

  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts