Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

16.03.2011

Par Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidentu atkārtoti ievēlēts Naglis

 Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija

Par Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidentu asociācijas valdes sēdē atkārtoti ievēlēts Jānis Naglis, ziņo asociācijas izpilddirektore Santa Graikste.

Jānis Naglis ir beidzis Rīgas Politehnisko institūtu kā inženieris mehāniķis ar specializāciju aparātbūves tehnoloģijā. No 1994.- 2001. gadam Naglis vadīja Privatizācijas aģentūru, bija tās ģenerāldirektors.

Naglis tūrisma un viesmīlības nozarē darbojas kopš 2002. gada. Šobrīd viņš ir SIA Kembi (viesnīca-kempings „ABC”) un SIA „Kempings Gauja” valdes loceklis.

Tāpat notikušas izmaiņas arī Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas valdē. Par asociācijas valdes locekļiem uz turpmākajiem diviem gadiem tika ievēlēti Naglis, Kristiāna Ancāne, kura pārstāv Royal Square Hotel&Suites, Garden Palace Hotel, Ruta Sarkane no Park Hotel Latgola, restorāna “Kaļķu vārti” vadītāja Sandra Sirmace, Kristīne Štāla no Hotel Jūrmala Spa, Inese Tomase no Domina Inn Riga, kā arī Biznesa augstskolas “Turība” Starptautiskā tūrisma fakultātes lektore Ruta Žvals.

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija ir profesionāla darba devēju organizācija, kas apvieno naktsmītnes  un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumus profesionālai sadarbībai, lai uzlabotu klientu apkalpošanas kvalitāti, sakārtotu Latvijas viesnīcu tirgu un pārstāvēt Latvijas viesnīcu un restorānu biznesu pasaulē. Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija ir asociācijas „Viesnīcas, restorāni un kafejnīcas Eiropā” (HOTREC) biedrs

Asociācijā ir 205 biedri, to vidū – viesnīcas, viesu mājas, moteļi, to restorāni, kā arī restorāni, izglītības iestādes, kurās gatavo tūrisma un viesmīlības industrijas speciālistus un citi uzņēmumi.


Ilze Mežniece

  

Vēl ziņas

Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā
Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski
Iedzīvotāji nodevuši pārstrādei vairāk nekā vienu tonnu pannu un katlu
Pasaules slavenākajā pavāru konkursā Bocuse d’Or Eiropa piedalījās Latvijas komanda
Trīs drosmīgie Maskavā: biznesa stundas no restorāniem, kuri atvērās krīzes laikā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts