Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

22.12.2011

Par labāko restorānu Ventspilī atzīts “Skroderkrogs”

Šogad par labāko restorānu Ventspilī atzīts “”, aģentūru LETA informēja Ventspils pašvaldībā.

Ventspils domes organizētā konkursa “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2011″ restorānu grupā piešķirtas arī divas otrās vietas – pilskrogam “Melnais sivēns” un restorānam “Tex-Mex”.

Kafejnīcu grupā par labāko atzīta kafejnīca “Ukraina”, bet otro vietu dala kafejnīcas “Kupfernams” un “Jūras brīze”.

Savukārt ātrās ēdināšanas uzņēmumu grupā uzvarējusi kafejnīca “A10″, bet otro vietu dala SIA “Latta” bistro un kafejnīca “Mūsmājas”.

Konkursa uzvarētājiem šodien pasniedza Ventspils pilsētas domes Atzinības rakstus.

Ventspils pašvaldībai, pašvaldības iestādēm un kapitālsabiedrībām, kurās pašvaldības daļa pamatkapitālā kopumā pārsniedz 50%, tiks ieteikts izmantot konkursa uzvarētāju sniegtos pakalpojumus.

Turklāt konkursa “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2011″ uzvarētāji izvirzīti dalībai Latvijas Tirgotāju asociācijas rīkotajā Latvijas mēroga konkursā “Latvijas Labākais tirgotājs”.

Konkursā “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2011″ kopumā 41 Ventspils pilsētas ēdināšanas uzņēmumus novērtēja neatkarīgi eksperti. Viņi katru uzņēmumu, kas iekļuva otrajā vērtēšanas kārtā, apmeklēja divas reizes, vērtējot apkalpošanas kultūru, ēdienu un dzērienu piedāvājumu un kvalitāti, kā arī estētiskos rādītājus.

Ventspils pilsētas dome šādu konkursu organizē kopš 1999.gada, lai veicinātu ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu Ventspilī, panāktu apmeklētāju apkalpošanas kultūras paaugstināšanos, kā arī lai popularizētu labākos Ventspils pilsētas ēdināšanas uzņēmumus un to darbiniekus.

Avots: bar.lv

  

Vēl ziņas

60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts