Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.07.2018

Panāzijas virtuves restorāns RestBar eleganti svin pirmo jubileju


Šajā vasarā Rīgas Panāzijas virtuves restorāns RestBar Mo (11. Novembra krastmala, 9) svin savas pastāvēšanas gada jubileju. Viena no pilsētas vispopulārāko Āzijas restorānu komandām ir sagatavojusi vairākas krāsainas vakara ballītes, kuras izcels visas iestādes priekšrocības: sākot ar daudzveidīgu, izmeklētu virtuvi un firmas kokteiļiem un beidzot ar izklaides programmu, jo tieši šis 11. Novembra krastmalas un Miesnieku ielas krustojums ir leģendārs to Rīgas gardēžu un pasākumu apmeklētāju vidū, kas atceras kulta vietu “Paldies Dievam, piektdiena ir klāt!”. 

BLACK PARTY, kura notika piektdien, 13.jūlijā uz plašās vasaras terases ar skatu uz Daugavu, kļuva par pirmo svētku pasākumu sērijas ballīti. Ballītē dominēja melnā estētika - sākot ar noformējumu un beidzot ar vakara firmas kokteili. Ekskluzīvi tieši BLACK PARTY ballītei māksliniece Diāna Radeiko un Latvijas zīmols TAGIL ir radījuši limitētu melno T-kreklu sēriju. Vakara speciālie viesi - dīdžejs Juri Konradi un pašmāju repa zvaigzne Ansis.

RestBar Mo tika atvērts 2017.gadā un uzreiz iekaroja Panāzijas virtuves cienītāju sirdis. Restorānā eleganti savijas Japānas, Indijas, Malaizijas, Taizemes un Ķīnas kulinārās tradīcijas. Suši, maki, wok, panējums, mango, kokoss, rīsi, makaroni, Tom Yum, zaļās tējas saldējums - visus šos eksotiskos šedevrus brīnišķīgi gatavo RestBar Mo.Restorāna bārs brīžiem šķiet pat populārāks par virtuvi -autoru kokteiļi, kuru pamatā ir svaigas ogas, augļi, dārzeņi un pat augi, ir ļoti populāri apmeklētāju vidū. Līdztekus virtuvei un bāram restorānā RestBar Mo ir īpaša atmosfēra, kuru veido pārdomāts, smalks interjers, profesionāla komanda un jaunas kulinārās idejas.

Horeca

Galerija

  

Vēl ziņas

Izstāde Fruit Logistica 2019 no 6.-8. februārim
Zināmi konkursa Lietuvas labākais šefpavārs 2018 uzvarētāji
Uzturs. 7 noderīgi, bet mazāk populāri produkti
Plānots būvēt griķu pārstrādes rūpnīcu
E vielas un pārtikas piedevas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts