Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

09.11.2017

Nutella fani visā pasaulē ir neizpratnē

Nutella fani visā pasaulē ir neizpratnē, reaģējot uz ziņām, ka viņu iecienītā šokolādes un lazdu riekstu kāruma recepte ir mainījusies.

Savā Facebook lapā Verbraucherzentrale Hamburg (Hamburgas Patērētāju tiesību aizsardzības centrs) atklāja, ka Ferrero, kompānija, kuras paspārnē atrodas Nutella, ir mainūjusi produkta recepti, iekļaujot tajā vairāk cukura un pulverveida vājpiena.

Cukura saturs ir pieaudzis no 55,9 līdz 56,3 procentiem, bet piena pulveris no 7,5 līdz 8,7 procentiem.

Patērētāju grupa apgalvo, ka jaunā Nutella ir gaišākā krāsa, un tas liek domāt, ka, palielinot piena saturu, uzņēmums var ietaupīt izmaksas par kakao.

Lai vairāk pielāgotos patērētāju prasībām, lielākā daļa uzņēmumu pasaulē mēģina samazināt cukura saturu savos pārtikas produktos, pretēji tam, Nutella receptes izmaiņas nav iepriecinošas tā cienītājiem.

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts