Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.01.2018

Notiks otrais Riga Street food festivāls

Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls jeb Riga Street food festival, kurā piecpadsmit Rīgas restorānu šefpavāri pieņēmuši izaicinājumu ziemas spelgonī meklēt ziemas sezonai raksturīgās garšas. Pasākuma laikā no 13:00 līdz 20:00 apmeklētāji aicināti izbaudīt uz uguns gatavotu ēdienu, kas apvienos pirmatnīgo un mūsdienīgo.

Festivāls notiks Vecrīgas sirdī – Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā, iepretim Laimas pulkstenim.

Šogad meistaru performanču rezultātā tiks radīti ēdieni, ko ikdienā nevar ne redzēt, ne nogaršot restorānos - festivālā šefpavāru radošums svinēs svētkus, gatavojot savu versiju par Latvijas street food, kas pārsteigs ikvienu apmeklētāju.

Izaicinājmu pieņēmuši un ēdienu apmeklētājiem gatavos 3 Pavāru restorāns “Tam labam būs augt!” un šefpavārs Artūrs Trinkūns, “Aqua Luna” un šefpavāre Madara Bataraga, “Cup&Cino” un pārstāve Inese Vīcupa, “Entresol” un šefpavārs Raimonds Zommers, “Ferma” un šefpavārs Māris Astičs, “Kolonāde. Mūsu stāsti..” un šefpavārs Ainārs Volodka, “Kuk Buk restorāns” un šefpavārs Andris Jugāns, “Martins Street” un šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, “Pagalms” un šefpavārs Kristaps Sīlis, “Restorāns 3” un šefpavārs Juris Dukaļskis, “Rocket Bean Roastery” un šefpavārs Artūrs Taškāns, “Steiku Haoss” un šefpavāri Kristaps Jauja un Andrejs Bojarčenko, “Tinto” un šefpavārs Dāvis Krūmiņš un “Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā” un šefpavārs Uģis Veits.

Gardēžu pasākumu papildinās dažādas restorānu aktivitātes, kā arī festivālam atbilstoša mūzika, par kuru rūpēsies DJ Eduards Švāns.

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts