Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.08.2016

Noskaidrots elit® Art of Martini kokteiļu konkursa uzvarētājs, kurš septembrī dosies uz Ibizu

Marks Solomkono “The Left Door Bar” ar savu oriģinālo kokteili “Pre-Club Martini” ir kļuvis par elit® Art ofMartini Latvijas konkursa uzvarētāju (attēlā).

Jau septembrī Marks dosies uz Ibizu, lai pārstāvētu Latviju Ibizas (Spānija) ballīšu sezonas noslēguma pasākum elit® Ibiza Weekend 2016, kas pulcēs vairāk nekā 200 pasaules labākos bārmeņus, bāru īpašniekus un VIP personas. 

Šo globālo konkursu organizē pasaulē visaugstāko kvalitātes vērtējumu saņēmušais degvīns elit™ by Stolichnaya®, kas tiek ražots Latvijā, AS “Latvijas balzams”.

Kā tika informēts, 27.jūlijā notika starptautiskā  bārmeņu konkursam elit® Art of Martini Latvijas fināls, kurā dalībnieki gatavoja vodka martini kokteiļus no AS “Latvijas balzams” ražotā degvīna elit™ by Stolichnaya. 

Konkursa pirmajā atlasē piedalījās 17 bārmeņi, bet finālā startēja astoņiizcilākie, radošākie un profesionālākie jaunie talanti no tādiem iecienītiem kokteiļu bāriem un restorāniem kā “The Left Door Bar”, Gutenbergs “Terrace”, Gastro bārs “T73, restorāns “Bibliotēka nr.1” u.c.

Uz degvīna elit™by Stolichnaya bāzes gatavoto kokteiļu garšas oriģinalitāti un pagatavošanās mākslu vērtēja žūrija, kuras vidū bija Stoli zīmola vēstniece Eiropā Margota Ronela (Margot Ronel), Latvijas Bārmeņu federācijas pārstāvis un Latvijā plaši pazīstams un atzīts bārmenis Ansis Ancovs, kā arī Stolichnaya un elit zīmolu vēstnieks un vadītājs Latvijā Jānis Čilaja.

Apbalvots 97 punktiem no 100 iespējamajiem punktiem* Tastings.com vērtējumā, Latvijā ražotais degvīns elit™ by Stolichnaya® ir visvairāk šo augsto novērtējumu saņēmušais degvīns, un tā maigo pēc garšu un izcilo tīrību slavē kokteiļu entuziasti visā pasaulē. 

* Dzērienu testēšanas institūts (Beverage Tastings Institute) degvīnam elit™ by Stolichnaya® 2006., 2007., 2009., 2010. un 2014. gadā piešķīris 97 punktus no 100.



Dana Hasana

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts