Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

30.10.2015

Noderīgs seminārs: "Svarīgi jautājumi par darba likumdošanu"

Svarīgi jautājumi par darba likumdošanu, vidējās izpeļņas aprēķināšanas un piešķiršanas kārtību. Jauna kārtība slimības A lapas aprēķināšanā.

2015. gada 5. novembrī, no 10.00 - 14.00; Rīgā, Akadēmijas laukums 1, Zinātņu akadēmijas auditorijā.
CENA 69,00 EUR ( iekļauti izdales materiāli un kafijas pauze).
Lektore: Laima Ļitviņenko nodokļu konsultante, Latvijas Nodokļu konsultantu asociācijas biedre.

Semināra programma:

1. Darba līgums kā pareizi sastādīt?

   - pārbaudes laiks;

   - stacionāra vai mobila darbavieta;

   - darba līguma izbeigšana;

   - darbinieka atbrīvošana slimības gadījumā.

2. Kā saprotam jēdzienu "darba samaksa" un "darba alga"?

3. Darba laiks un tā organizācija uzņēmumā atbilstoši Darba likuma normām:

    - normālais darba laiks;

    - nepilnais darba laiks;

    - nakts darbs;

    - virsstundu darbs;

    - maiņu darbs;

    - summētais darba laiks;

    - darbs svētku dienās.

4. Vidējās izpeļņas aprēķins:

    - stundas vidējā izpeļņa;

    - dienas vidējā izpeļņa

    - mēneša vidējā izpeļņa

5. Vai naudas balva ietilps vidējā izpeļņa?

6. Jauna kārtība Darbinieku veselības apdrošināšanas prēmiju uzskaitē grāmatvedībā no 01.01.2016.

7. Grozījumi likumā "Par maternitātes un slimības apdrošināšanu":

    - darbnespējas lapu elektroniskās versijas ieviešanas secība un kārtība;

    - slima bērna kopšanas (B lapas) apmaksas jauna kārtība;

    - darbnespējas A lapas apmaksas kārtība.

8. Ikgadējā un papildu atvaļinājuma piešķiršanas un aprēķināšanas kārtība;

     - kārtējā atvaļinājuma piešķiršanas vispārīgie noteikumi;

     -atvaļinājuma naudas aprēķināšana;

     - atvaļinājuma atlīdzināšana naudā;

     - vidējās izpeļņas aprēķinā iekļaujamie ienākumi;

     - svētku dienas atvaļinājuma naudas aprēķinā. 

9. Atbildes uz jautājumiem.


IK "Biznesa investīcijas" tālrunis: 67310893;27058411

Lai pieteiktu savu dalību seminārā, aizpildiet zemāk redzamo anketu un nosūtiet uz pastu: info@noderigi.lv

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts