Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

19.10.2015

Noderīgs seminārs: 20.10.15."Jauni grozījumi mikrouzņēmuma nodokļa piemērošanā"

Jauni grozījumi mikrouzņēmuma nodokļa piemērošanā

2015. gada 20. oktobrī, no 10.00 - 13.00; Rīgā, Akadēmijas laukums 1, Zinātņu akadēmijas auditorijā.
CENA 60,00 EUR ( iekļauti izdales materiāli un kafijas pauze).
Lektore: Laima Ļitviņenko nodokļu konsultante, Latvijas Nodokļu konsultantu asociācijas biedre, darba pieredze VID un Finanšu ministrijā sniedzot konsultācijas nodokļu un grāmatvedības jautājumos.

Semināra programma:

1.Mikrouzņēmumu nodokļa maksātāji, reģistrācija, tiesības izvēlēties maksāt mikrouzņēmumu nodokli (nozares kurās nevarēs reģistrēties kā MUN maksātājs).

2. Kritēriji mikrouzņēmumu nodokļa maksātāja statusa iegūšanai, zaudēšanai.

3.Mikrouzņēmumu nodokļa maksātāju ienākumi un izdevumi.

4.Mikrouzņēmuma apgrozījums un jaunās nodokļa likmes no 2016. gada 1. janvāra.

5.Komandējuma izdevumi un citas kompensācijas mikrouzņēmuma darbiniekiem.

6.Darba likumdošanas normu piemērošana mikrouzņēmuma darbiniekiem.

7.Personāla noma no mikrouzņēmuma un nodokļi.

8. Kādos gadījumos mikrouzņēmumu nodokļa maksātājiem ir jāreģistrējas kā PVN maksātājiem? (atviegloti noteikumi MUN maksātājiem).

9. Atbildes uz jautājumiem



IK "Biznesa investīcijas" tālrunis: 67310893;27058411

Lai pieteiktu savu dalību seminārā, aizpildiet zemāk redzamo anketu un nosūtiet pa fax.66662842 vai e-pastu:  info@noderigi.lv

Semināra nosaukums - Jauni grozījumi mikrouzņēmuma nodokļa piemērošanā.
Semināra datums 20.10.2015


Dalībnieka vārds, uzvārds- 
Uzņēmums- 
Juridiskā adrese- 
PVN reģ.nr.- 
Kontakttālrunis- 
Fakss- 
E-pasts -

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts