Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

02.03.2017

No politikas līdz zinātnei

Kā, pēc bijušā Zviedrijas premjerministra Fredrika Reinfelta domām, iespējams harmoniski balansēt starp to, ko darām, un to, kas nepieciešams nākotnes uzņēmējdarbībai, cilvēkiem, valstīm? Kādēļ Londonas biznesa skolas profesors Frīks Vermoulens uzskata, ka emocionālā intuīcija palīdz uzvarēt konkurences cīņā? Kā Latvijas spožākie prāti no Elektronikas un datorzinātņu institūta, Latvijas Universitātes Mākslīgā intelekta laboratorijas un kiberfizikālo sistēmu laboratorijas nonāk līdz jauniem zinātniskiem atklājumiem? Atbildes uz šiem un vēl citiem jautājumiem gūsiet Vadītāju konferencē EBIT, kas norisināsies 5. aprīlī Radisson Blu Latvija. 

Ceturtajā Vadītāju konferencē EBIT varēs dzirdēt izcilu Latvijas un ārvalstu ekspertu, uzņēmēju, radošu personību atziņas un pieredzi, lai jebkurš no mums savā darbā spētu sasniegt labākus rezultātus. Lūk, daži no viņiem: Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, MADARA Cosmetics līdzīpašniece Lotte Tisenkopfa-Iltnere, Cēsu alus valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone, Swedbank galvenais ekonomists Mārtiņš Kazāks, DNB bankas ekonomikas eksperts Pēteris Strautiņš un citi. Saistoša solās būt populārā TV raidījuma vadītāja Renāra Zeltiņa uzstāšanās. Uz valsts simtgadi ceram sagaidīt Nacionālo enciklopēdiju – par izaicinājumiem runās tās galvenais redaktors Valters Ščerbinskis.

„Uz konferenci nācu ar mazākām cerībām ieraudzīt sev, no akadēmiskas pasaules nākušam cilvēkam, interesantas tēmas un iedvesmojošus stāstus, bet galarezultātā ieraudzīju daudzreiz vairāk, nekā biju cerējis,” tā par iepriekšējā gada konferenci sacīja Prof. Mārcis Auziņš, Latvijas Universitātes rektors (2007 – 2015).

EBIT – tā ir lieliska iespēja ne tikai paplašināt savu zināšanu apvāršņus, bet arī dibināt jaunus kontaktus. Būt īstajā vietā un laikā un sastapt īstos cilvēkus ir viens no panākumu stūrakmens.

Kontaktpersona:
Gunita Kaša
UAB “Confinn”
mob. + 371 26601182
gunita.kasa@confinn.eu
Confinn

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts