Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.01.2016

No 15.-24. janvārim norisināsies Berlīnes "Zaļā nedēļa"

No 15.-24. janvārim norisināsies Berlīnes "Zaļā nedēļa" jeb «Internationale Grüne Woche», kas ir lielākā un pazīstamākā pārtikas produktu izstāde pasaulē, kas notiek ik gadu. Šājā izstādē arī šogad tiks pārstāvēta Latvija ar 250 kvadrātmetru lielu stendu, kas atradīsies Messe Berlin Gmbh hallē 8.2. stendā.

Latvijas stendā īpašā tirdzniecības vietā būs iespējams iegādāties un nobaudīt Latvijas tradicionālos produktus - piena produktus, zivju un gaļas produktus, sulu, medu, dažādus saldumus, sukādes un citus Latvijai raksturīgs produktus no mūsu mazajiem un vidējiem ražotājiem,  kas prezentēs savus produktus klātienē izstādes apmeklētājiem.

Mēs - «Lauku ceļotājs» izstādes apmeklētājus informēsim par atpūtas iespējām Latvijā, cienāsim ar gardām zāļu tējām un tās varēs arī iegādāties.

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs būs parūpējies par īpašu senlatviešu stūrīti, kur varēs baudīt svaigi ceptu maizi un iepazīties ar mūsu tautas tradīcijām. 

Tāpat kā pagājušā gadā, ar Latvijas Pasta atbalstu, dosim iespēju apmeklētājiem nosūtīt skaistas pastkartes ar Latvijas laukiem uz jebkuru pasaules valsti. 

Latvijas stenda viesi varēs malkot alus šķirnes no SIA «Brāļu alus», SIA «Bauskas alus», SIA «Ilgezeem», iegādāties SIA «Canelle bakery» pīrādziņus, «Rēzeknes gaļas kombināta» alkšņu desiņas, mednieku odziņas, brūkleņu servelādi, pirtnieka speķi, kā arī iegādāties SIA «Lāči» un SIA «Dona» maizes, SIA «Transhemp» kaņepju eļļu, AS «Brīvais vilnis» un SIA «Gamma-A» šprotes un citus zivju konservus, SIA «Kurzeme GB» nēģus želejā, SIA «Rānda» mencu aknu, ikru un krabju krēmus, SIA «Karavela» siļķes, laša filejas un skumbrijas, anšovus, SIA «Antaris» īrisus un cepumus, AS «Smiltenes piens» sierus, AS «Latvijas piens» siera bumbas, dažādu mājražotāju produkciju - Puzes ābolus, Usmas tējas, Ziru maizi, Piltenes cepumus, Ugāles vīnus, Tārgales medu, Dienliliju dārza vīnu un citus gardumus.

 


Avots: LC

  

Vēl ziņas

Aizvadīts jau 3.starptautiskais konkurss ”Learn, Know, Do, Can, Show”
Veiksmīgi noslēgusies AEHT sagatavošanas konference Rīgā
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts