Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.10.2013

No 14. līdz 20.oktobrim norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa

No 14. līdz 20.oktobrim norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Nedēļas ietvaros Rīgas restorānos labākie pavāri pārsteigs ar rudenīgiem 3 ēdienu piedāvājumiem* par īpašo cenu LVL 10,50 (EUR 14,94).

Rudens Rīgas restorānu nedēļa ir iespēja ikvienam Rīgas iedzīvotājam un pilsētas viesim doties uz kādu no labākajiem Rīgas restorāniem, lai kļūtu par liecinieku šefpavāru unikālajām prasmēm un neierobežotajai iztēlei. 



Šefpavāru speciāli izstrādātajās ēdienkartēs īpaši tiks akcentēti Latvijas bagātīgās rudens ražas labumi: meža sēnes, pastinaki,

 rudens āboli, ķirbji, cidonijas, dzērvenes, kāļi, pīlādži un dažādas pašmāju upēs un ezeros sastopamās zivis. 

Rudens produkti iegūs vēl nepieredzētu garšu, kas patīkami pārsteigs ikvienu!



Izmantojiet iespēju nobaudīt arī tādus ēdienus kā meža sēņu muss, dzērveņu semifreddo, pīlādžogu parfe, baraviku velutē mērce — Jūs būsiet tikai ieguvēji!



Avots: livriga.com

  

Vēl ziņas

airBaltic Fārnboro aviācijas šovā demonstrē A220-300 lidmašīnu
RestBar Mo svinēs pirmo jubileju
Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu piedāvājumu
Sākusies pieteikšanās konkursam Latvijas 2018. gada pavārs
Tūrisma profesionāļiem noderīga rokasgrāmata Go rural 2018


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts