Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.10.2013

No 14. līdz 20.oktobrim norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa

No 14. līdz 20.oktobrim norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Nedēļas ietvaros Rīgas restorānos labākie pavāri pārsteigs ar rudenīgiem 3 ēdienu piedāvājumiem* par īpašo cenu LVL 10,50 (EUR 14,94).

Rudens Rīgas restorānu nedēļa ir iespēja ikvienam Rīgas iedzīvotājam un pilsētas viesim doties uz kādu no labākajiem Rīgas restorāniem, lai kļūtu par liecinieku šefpavāru unikālajām prasmēm un neierobežotajai iztēlei. 



Šefpavāru speciāli izstrādātajās ēdienkartēs īpaši tiks akcentēti Latvijas bagātīgās rudens ražas labumi: meža sēnes, pastinaki,

 rudens āboli, ķirbji, cidonijas, dzērvenes, kāļi, pīlādži un dažādas pašmāju upēs un ezeros sastopamās zivis. 

Rudens produkti iegūs vēl nepieredzētu garšu, kas patīkami pārsteigs ikvienu!



Izmantojiet iespēju nobaudīt arī tādus ēdienus kā meža sēņu muss, dzērveņu semifreddo, pīlādžogu parfe, baraviku velutē mērce — Jūs būsiet tikai ieguvēji!



Avots: livriga.com

  

Vēl ziņas

Aizvadīts jau 3.starptautiskais konkurss ”Learn, Know, Do, Can, Show”
Veiksmīgi noslēgusies AEHT sagatavošanas konference Rīgā
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts