Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.10.2013

No 14. līdz 20.oktobrim norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa

No 14. līdz 20.oktobrim norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Nedēļas ietvaros Rīgas restorānos labākie pavāri pārsteigs ar rudenīgiem 3 ēdienu piedāvājumiem* par īpašo cenu LVL 10,50 (EUR 14,94).

Rudens Rīgas restorānu nedēļa ir iespēja ikvienam Rīgas iedzīvotājam un pilsētas viesim doties uz kādu no labākajiem Rīgas restorāniem, lai kļūtu par liecinieku šefpavāru unikālajām prasmēm un neierobežotajai iztēlei. 



Šefpavāru speciāli izstrādātajās ēdienkartēs īpaši tiks akcentēti Latvijas bagātīgās rudens ražas labumi: meža sēnes, pastinaki,

 rudens āboli, ķirbji, cidonijas, dzērvenes, kāļi, pīlādži un dažādas pašmāju upēs un ezeros sastopamās zivis. 

Rudens produkti iegūs vēl nepieredzētu garšu, kas patīkami pārsteigs ikvienu!



Izmantojiet iespēju nobaudīt arī tādus ēdienus kā meža sēņu muss, dzērveņu semifreddo, pīlādžogu parfe, baraviku velutē mērce — Jūs būsiet tikai ieguvēji!



Avots: livriga.com

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts