Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

04.03.2013

MV Latvia kļūst par Campari grupas zīmolu izplatītāju Latvijā

Sākot ar 1.martu MV Latvia savā pārraudzībā pārņem vienu no pasaulē lielākajiem alkoholisko dzērienu ražotājiem - Campari Group un kļūst par Campari zīmolu izplatītāju Latvijā.  

„Ar savu veiksmīgo darbību Baltijas valstīs esam pierādījuši savas spējas darboties alkohola izplatīšanas tirgū. Savā darbībā Latvijā mēs izmantosim jau iepriekš uzkrāto pieredze darbībā ar Campari Graup produktiem.

Tie ir plaši atpazīstami starptautiskie zīmoli, kas sevi jau vairākkārt  ir pierādījuši pārstāvētajā nozarē, un mēs ceram, ka strādājot kopā ar Campari tiks stiprinātas arī MV Latvia pozīcijas valsts alkoholisko dzērienu tirgū,” norādīja MV Latvia izpilddirektors Oļegs Sokolovs. 

Līdz ar sadarbības uzsākšanu ar Camapri Group, MV Latvia izplatāmo produktu klāsts tiek paplašināts un turpmāk uzņēmums izplatīs arī vairākus vermuta, burbona, balzāma un liķiera zīmolus. 

Uzņēmums nesen paplašināja savu vīnu klāstu, kā arī kļuva par oficiālo izplatītāju Russian Standard zīmola produktiem. 

Itāļu klasiskais Campari Latvijā ir labi pazīstams jau vairāk nekā desmit gadus. Liķieris Carolons ir bijis līderis savā kategorijā 2010. un 2011.gadā. Šogad līderis joprojām ir Latvijā pirmais ievestais vermuts Cinzano. 

Campari Group ir dibināta 1860.gadā, Itālijā. Kompānija izplata 50 premium un super-premium klases zīmolus 190 dažādās pasaules valstīs. Galvenie uzņēmuma zīmoli ir Campari, Campari Soda, Skyy Vodka, Aperal, Wild Turkey, kas ir starp 100 premium klases alkoholiskajiem dzērieniem.





Oļegs Sokolovs




  

Vēl ziņas

Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem
Ceļvedis sēņotājiem: Noderīgi ieteikumi meža velšu apstrādei


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts