Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.12.2011

Monin Cup 2011 Fināls jau 12.decembrī

Šā gada 12.decembrī, Parīzē norisināsies Monin Cup 2011 fināls, kurā par uzvaru cīnīsies 21.valstu bārmeņi no Eiropas, Indijas un tuvajiem austrumiem. No Latvijas piedalīsies Pēteris Repečko, kas uzvarēja Latvijas Monin Cup atlasē un ikdienā strādā kokteiļbārā ''Sapņi un Kokteiļi'' un klubā ''Kaļķu Vārti''.

Konkurss būs īpašs arī ar to, ka Monin Cup 2011 fināls norisinās pirmo reizi un pirmo reizi bārmeņu konkursu vēsturē tas norisināsies Eifeļa tornī.

Konkurss norisināsies 2 kārtās-1.kārtā jāpagatavo oriģinālais short drink kokteilis un otrajā kārtā bezalkoholiskais long drink. Atšķirībā no Latvijas atlases, bezalkoholiskais kokteilis būs jāizdomā uz vietas, ņemot vērā to, ka produktus un sastāvdaļas uzzinās tikai esot uz vietas, tā saucamā ''Secret box''.

Pēteris Repečko: ''Jūtos patīkami satraukts un esmu gatavs labam rezultātam. Paldies Latvijas Bārmeņu Federācijai, personīgi Raitim un Uldim, kas palīdz man sagatavoties šim atbildīgajam un ļoti prestižajam konkursam.'' Paldies Gemoss un Monin par iespēju braukt uz Parīzi un pārstāvēt Latviju''.

Valstis, kas tiks pārstāvētas Monin Cup 2011 finālā: Austrija, Baltkrievija, Beļģija, Horvātija, Čehija, Dānija, Dubaja, Igaunija, Francija, Vācija, Hollande, Ungārija, Indija, Īrija, Libāna, Lietuva, Malta, Polija, Krievija, Lielbritānija.

Pēteris gatavos kokteili Bitter Sweet Symphony, kura sastāvā ir divi Monin sīrupi,  Monin karameļu sīrups un Monin granātābola sīrups. Pilnu recepti mēs publicēsim pēc Monin Cup 2011 fināla apbalvošanas ceremonijas!

Monin Cup 2011 Latvijas atlases apskats!




Avots: Bartending.lv

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts