Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.09.2015

Mežotnes pils restorānā jauns šefpavārs!

Markus Murovskis no Vācijas uz dzīvi Latvijā pārcēlies pirms 9 gadiem. Savas pavāra zināšanas ieguvis Berlīnes gastronomijas skolā, kur pēc skolas beigšanas turpinājis strādāt “FainCost Wienburg” un “Zonnen Stein” restorānos.

Dzīvojot Latvijā par šefpavāru strādājis vairākos restorānos – Dizaina restorānā “ Mākonis”, vīna restorānā “Tinto” un  “Cafe Film Noir”.

Markus Murovskis Mežotnes pils restorāna un krodziņa apmeklētājus rudens sezonā priecēs ar  gardiem, izsmalcinātiem ēdieniem un daudzveidīgiem desertiem. Šefpavāra gatavoto siera kūku atzinuši vairāki profesionālie  garšas pazinēji.

Laipni aicināti!


Ilze Djačuka
























  

Vēl ziņas

60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts