Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.09.2015

Mežotnes pils restorānā jauns šefpavārs!

Markus Murovskis no Vācijas uz dzīvi Latvijā pārcēlies pirms 9 gadiem. Savas pavāra zināšanas ieguvis Berlīnes gastronomijas skolā, kur pēc skolas beigšanas turpinājis strādāt “FainCost Wienburg” un “Zonnen Stein” restorānos.

Dzīvojot Latvijā par šefpavāru strādājis vairākos restorānos – Dizaina restorānā “ Mākonis”, vīna restorānā “Tinto” un  “Cafe Film Noir”.

Markus Murovskis Mežotnes pils restorāna un krodziņa apmeklētājus rudens sezonā priecēs ar  gardiem, izsmalcinātiem ēdieniem un daudzveidīgiem desertiem. Šefpavāra gatavoto siera kūku atzinuši vairāki profesionālie  garšas pazinēji.

Laipni aicināti!


Ilze Djačuka
























  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts