Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

07.06.2016

Mazajiem pārtikas produktu ražotājiem ir iespēja piedalīties izstādē „Riga food 2016” bez maksas

"Lauku ceļotājs" uzsācis sadarbību ar Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru (LLKC), Agroresursu un ekonomikas institūtu (AREI, bijušais LVAEI) un BT1, lai kopīgi aicinātu mazos pārtikas produktu ražotājus – novadu garšas veidotājus - pieteikties dalībai novadu stendos izstādē „Riga Food 2016”. Izstāde norisināsies no 7. līdz 10.septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8.


Mazajiem pārtikas ražotājiem dalība izstādē ir bez maksas. Dalībniekiem jānodrošina nokļūšana izstādē, produkcija un nepieciešamais specifiskais aprīkojums produktu uzglabāšanai vai prezentēšanai. Aicinām būt radošiem un piedāvāt arī aktivitātes, kas padarītu interesantāku kopējo atmosfēru un veicinātu jūsu produktu prezentāciju!

Novadu stendi tiks organizēti reģionāli, tāpēc pieteikumus dalībai izstādē jānosūta elektroniski attiecīgā reģiona pārstāvim līdz 18. jūlijam, pie kura iespējams iegūt arī papildus informāciju.

 

Vidzeme:Daiga Siliņa, e-pasts: daiga.silina@llkc.lv, mob.tālr. 29188612

Kurzeme: Daiga Mellere, e-pasts: daiga.mellere@llkc, mob.tālr. 20264175

Latgale: Ivars Geiba, e-pasts: ivars.geiba@llkc.lv, mob.tālr. 26538824

Zemgale: 

Videga Vītola, e-pasts: videga.vitola@llkc.lv, mob.tālr. 27877006 

un Zemgales plānošanas reģiona vietējās pašvaldības un Ilva Kalnāja, e-pasts: ilva.kalnaja@zpr.gov.lv, mob. 28814226.

 

Izstādes laikā mazajiem pārtikas produktu ražotājiem būs iespēja tikties ar pārtikas nozares profesionāļiem un restorānu šefpavāriem. Izstāde ir lieliska iespēja paplašināt kontaktu loku un produkcijas noieta tirgu, kā arī dalīties pieredzē ar nozares pārstāvjiem.

Pievēršam uzmanību, ka ikvienam reģionu stenda dalībniekam ir iespēja piedalīties konkursā, kura galvenā balva ir produkta dalība lielākajā starptautiskajā lauksaimniecības izstādē- gadatirgū Vācijā, Berlīnē „Zaļā nedēļa 2017”, kas notiks 2017.gada 20.-29.janvārī.  

Informācija par izstādi: www.rigafood.lv.

 


Guna Šulce


  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts