Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

16.08.2011

Maxima cienās ar savu milzu dzimšanas dienas torti

Rīt, 17.augustā pulksten 11:00 būs iespējams apskatīt un nogaršot Latvijā vēl neredzēti milzīgu torti, kuru izcepuši veikalu tīkla "Maxima Latvija" konditori par godu uzņēmuma desmit gadu jubilejai. Milzīgais biskvīta, ievārījuma un putukrējuma darinājums pārspēs līdzšinējos lielākās tortes rekordus un tiks izstādīts vēsturiski pirmajā "Maxima XXX" lielveikalā, kas atrodas Rīgā, A.Deglava ielā 67, ļaujot ikvienam veikala apmeklētājam vareno konditorejas izstrādājumu ne tikai apskatīt, bet arī nogaršot.

"Svinot desmit Latvijā nostrādātos gadus, vēlamies iepriecināt gan savus apmeklētājus, gan paši sevi. Rekordtortes svaru pagaidām vēl vēlamies paturēt noslēpumā, taču tā noteikti pārtrumpos līdz šim lielāko trīsstāvu torti Latvijā, kas 2001.gadā tika radīta par godu svētkiem "Rīgai 800" un svēra 680 kilogramus," informē "Maxima Latvija" Zīmola un komunikāciju departamenta direktore Viktorija Orlova.

Uz svinīgo tortes atklāšanu, kas notiks 17.augustā plkst.11:00, tiek aicināti mediju pārstāvji un ikviens interesents. Pasākuma laikā kūka tiks ne tikai nosvērta: klātesošie, baudot torti, arī varēs uzzināt, cik konditori piedalījušies tortes cepšanā un dekorēšanā, kā arī, cik un kādas izejvielas izmantotas milzīgās kūkas sagatavošanā. Sadarbojoties ar "Latvijas Samariešu apvienību", lielākā daļa tortes tiks nogādāta Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrībai un vietējām labdarības organizācijām, lai kaut nedaudz iepriecinātu arī krīzes skartās ģimenes projekta "Paēdušai Latvijai" ietvaros.

avots: nozare.lv

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts