Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

24.11.2017

Mainīt tradicionālo priekšstatu par cīsiņu un desu lietderību uzturā

Ceturtdien, 23. novembrī, Rīgas Miesnieks ekskluzīvā prezentācijā atklāja savu jauno produktu sēriju IZLASE, kurai raksturīgs augsts gaļas sastāvs un dabīgas sastāvdaļas bez E vielām. 
Sekojot līdzi patērētāju vēlmēm, "Rīgas Miesnieks" ir radījis patiesi gardu produktu sēriju, kas ir veselīga un uzturvielām bagāta.

Tiek gāzts tradicionālais priekšstats sabiedrībā par cīsiņu un desu lietderību uzturā. Ne tikai to sastāvs var būt veselīgs, bet arī pagatavot šos produktus iespējams dažādos veidos. Lūk, tikai dažas no receptēm ar Rīgas Miesnieks desām, cīsiņiem un gaļas bumbiņām, kuras demonstrēja šefpavārs Arnis Ansons:
 graudaugu maizītes ar "Rīgas Miesnieks" alkšņu malkā kūpināto doktora desu, viegli marinētu gurķi un garšaugu krēmsieru;
 uz lāču maizes pasniegta grauzdēta "Rīgas Miesnieks" grieztā doktora desa ar apelsīnu marmelādi un kaņepju sēklu krēmu;
 pikantie brokoļi "bechamel" siera mērcē ar viegli kūpinātiem "Rīgas Miesnieks" cīsiņiem un grauzdētām mandelēm;
 pitas maize ar "Rīgas Miesnieks" gaļas bumbiņām pašu gatavotā tomātu džema mērcē ar kraukšķīgiem sarkanā kāposta un vītinātu dzērveņu salātiem un jogurta mērci;
 rūgtās šokolādes un biešu krēms, pasniegts ar grauzdētu un drupinātu "Rīgas Miesnieks" servelādi, saldinātām upenēm un rudzu maize.

Tuvojas Ziemassvētki - tas ir laiks, kad doktora desu pērk vairāk nekā šašliku Jāņos. Izmantosim "Rīgas Miesnieks" izdevīgos piedāvājumus Latvijas labākajos lielveikalos. Atlaides līdz pat 25% jūsu bagātīgajam svētku galdam. Atgādinām, ka gaļas produktus drīkst brīvi turēt saldētavā līdz pat 6 mēnešiem!
Gatavosimies svētkiem laicīgi!


Galerija

  

Vēl ziņas

Restbar MO notika Green party
Šogad pieaudzis uzņēmumu apvienošanās darījumu skaits
Grilēšanas ballīte - Saldus garšu festivāls
FM un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija paraksta vienošanos
Zelmas piena pankūkās siera vietā produkts no augu taukiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts