Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

05.12.2012

Mācību centrs „BUTS” korporatīvo klientu nodaļa 2012. gada izskaņā piedāvā nebijuši atlaidi kā esošajiem, tā arī potenciālajiem klientiem

Mācību centrs „BUTS” korporatīvo klientu nodaļa 2012. gada izskaņā piedāvā nebijuši atlaidi kā esošajiem, tā arī potenciālajiem klientiem. Piesakot sava uzņēmuma darbiniekus korporatīvajām apmācībām, mācību centrs „BUTS” izstrādā individuālu mācību plānu par ļoti demokrātiskām cenām. 

Decembris ir laiks, kad cilvēki uz brīdi apstājas savu ikdienas steigu virpulī un atskatās uz paveikto, kā arī nosprauž jaunus un motivējošus mērķus nākamajam gadam. Mācību centrs „BUTS” augstu vērtē līdzšinējo darbu ar uzņēmumiem, jo tieši kopīgs darbs ir ļāvis augt un attīstīties, piedāvājot arvien jaunus un nebijušus pakalpojumus. 


„Ziniet, ir patīkami, ja uzņēmums sniedz pozitīvu atsauksmi par Jūsu paveikto darbu, bet vēl patīkamāk, ja uzņēmumi kļūst par ciešiem Jūsu sadarbības partneriem, tādējādi vēl vairāk akcentējot sniegtā pakalpojuma kvalitāti un nozīmīgumu sava darba pilnveidošanā. 



2012. gads ir palielinājis mūsu draugu skaitu, mēs ar prieku lūkojamies kā attīstās uzņēmumi, palielinās uzņēmumu rezultatīvie rādītāji, kā notiek izaugsme. Šajā brīdī Tu sajūti gandarījumu, jo kas zina, varbūt tieši Tavs sniegtais pakalpojums ir bijis dzinums uzņēmuma pārmaiņām, uzņēmuma izaugsmei” norāda mācību centra „BUTS” pārstāvis Dainis Zaltans.


Ja Jūsu uzņēmums vēlas, lai 2013. gads atnestu vēl vairāk pozitīvu pārmaiņu, vēl straujāk uzlabotu esošos rezultatīvos rādītājus un klientu skaits turpinātu pieaugt, vēršaties pie mācību centra „BUTS” darbiniekiem, lai saņemtu plašu informāciju par pieejamiem pakalpojumiem. 

Mācību centra „BUTS” klienti apliecinās apmācību kvalitāti, bet mūsu piedāvājums Jūs noteikti pārsteigs.



Anete Jurcika

  

Vēl ziņas

Automatizēti veikali, 5G roboti - kas mazumtirdzniecību Latvijā sagaida nākotnē?
60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts