Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

16.10.2020

Latvijas konditorejas fabrika Pobeda Confectionery iekļauta pasaules TOP 5 sarakstā


Latvijas konditorejas fabrika Pobeda Confectionery ir viena no pieciem pasaulē labākajiem šokolādes bez cukura ražotājiem. Par to septembrī paziņoja pasaulē lielākais un respektablākais mārketinga pētījumu veidotājs QY Research. Tāpat starp pieciem labākajiem nosaukti populāri šokolādes tirgus dalībnieki: Lindt & Sprungli, Hershey, Godiva Chocolatier un Lily’s.

“Latvijas uzņēmuma iekļaušana pasaules TOP5 ir nopietna atzinība un liels gods, kā arī iemesls lepoties ar Latviju, jo tagad citās valstīs palielināsies pieprasījums pēc Latvijā ražotas šokolādes. Mūsu tehnologi ilgi strādāja, lai izveidotu formulu šokolādei ar stēviju. Rezultātā tapa ne tikai ļoti kvalitatīvi un garšīgi, bet arī veselīgi produkti ar pievienoto vērtību,” pastāstīja fabrikas ģenerāldirektors Andrejs Muravjovs. 

Pobeda Confectionery šokolāde bez cukura ir pieejama trijos veidos: rūgtā, tumšā un piena. Šokolādei ar stēviju ir mazāk kaloriju, salīdzinot ar klasisko našķi. Tā ir ideāli piemērota cilvēkiem, kuri seko savam uzturam un figūrai, grūtniecēm, mazuļus barojošajām māmiņām, kā arī diabētiķiem. Pobeda Confectionery šokolāde bez cukura satur arī inulīnu — dabisku polisaharīdu-prebiotiķi, kas regulē gremošanas sistēmas darbību un nostiprina imunitāti. 

Fabrika Pobeda Confectionery 2016.gadā atklāja ražotni Ventspilī. Kompānija ir liela Krievijas ģimenes uzņēmuma “Pobeda” filiāle. Tas dibināts 1999.gadā. Aptuveni ceturtā daļa Ventspilī saražotā tiek pārdota Latvijā, pārējā produkcijas daļa – eksportēta. Pobeda Confectionery ir pirmā Krievijas konditorejas fabrika, kas atvērusi ražotni Eiropā. 


 


  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts