Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.10.2015

Latvijā pirmo reizi viesojas franču konjaka nama Courvoisier® globālā vēstniece

Latvija ir viena no pirmajām valstīm, kuras tirgū izsmalcinātais franču konjaku zīmols Courvoisier® jau no novembra būs pieejams jaunā dizaina un iepakojuma versijā – informē zīmola izplatītāji vietējā tirgū “Amber Distribution Latvia”. 

Tieši šodien Latvijā pirmo reizi viesojas konjaku nama Courvoisier® globālā zīmola vēstniece Rebeka Aselaina (Rebecca Asseline), kura vadīs zīmola meistarklases un prezentēs jauno Courvoisier® dizainu, kas mērķēts uz luksusa kategorijas dzērienu patērētājiem.   Ar jauno zīmola koncepciju Courvoisier® oficiāli iepazīstināja pasauli 22. septembrī, Parīzē, atzīmējot Eifeļa torņa 126. gadadienu. 

Zīmola izplatītāju “Amber Distribution Latvia” pārstāve Kristīne Zūpa-Rasimāviča atzīmē, ka franču konjaku zīmols Courvoisier® ir otrais pārdotākais Latvijā konjaku kategorijā, un tā tirgus daļa veido 10,5% (Nielsen dati). Courvoisier® vietējā tirgū  tiek piedāvāts VS, VSOP un XO versijās. 

“Zīmola popularitāte un veiksmīgie pārdošanas rādītāji bija noteicošie, kādēļ Latvija būs viena no pirmajām valstīm, kur jau no novembra Courvoisier® būs pieejams premiālā dizaina iepakojumā. Tas veidots, iedvesmojoties no Parīzes Zelta laiku (1870-1910) arhitektūras un mākslas gaisotnes, sasaucoties ar zīmola dzimšanas un veidošanās gadiem”, stāsta zīmola pārstāve Latvijā. 

Courvoisier® leģendārā vēsture sākās vairāk nekā pirms 200 gadiem Parīzē. Šodien šim premiālajam franču konjaka zīmolam ir stabili izaugsmes rādītāji tādos globālajos noieta tirgos kā ASV, Ķīna, Krievija un Lielbritānija, un tie ļauj prognozēt izaugsmi arī turpmāk. Courvoisier® pārdošana ASV pērn augusi par 20%, bet Eiropā tas ir visvairāk cienīts Lielbritānijā – tur zīmols aizņem vairāk nekā 50% konjaku tirgus daļas. 

Pēdējo gadu tendence pasaulē, arvien augošais pieprasījums pēc premiāliem dzērieniem, dod pamatu Courvoisier® optimismam arī Ķīna un Krievijā, kā arī beznodokļu tirdzniecības zonās pasaulē. 

Dana Hasana

  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts