Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

02.09.2019

Latvijā darināts vīns sāk eksportu uz Japānu

Japānā norisinājās lielākais valsts sidru konkurss “Japan Cider Awards”, kurā Abavas vīna darītavas radītais dzirkstvīns “Ābols apiņos”  ieguva augstāko apbalvojumu.


Abavas vīna darītavas dzirkstvīns “Ābols apiņos” ieguva augstu apbalvojumu, trīs zvaigžņu kategorijā iegūstot divas zvaigznes par garšu “Medium sidrs” “Ābols apiņos”  ieguva trīs zvaigznes par etiķetes dizainu, kā arī uzvaru auditorijas balsojumā par labāko dizainu.

Šogad konkursā 276 profesionālu žūrijas locekļu sastāvā tika vērtēti 80 vietējo un starptautisko sidru paraugi. 
Abavas vīna darītava ir sākusi eksportēt dzērienus Japānas tirgū. Uzņēmums plāno attīstīt eksporta tirgu un ieiet Japānas restorānu un bāru industrijā.

Līdz šim Abavas vīna darītavas dzērieni guvuši balvas vairākos prestižos pasaules konkursos kā piemēram “Cider World 2019” Vācijā un “International Cider 2019” Anglijā.

Abavas dzērieni eksportētē produkciju uz Igauniju, Dāniju, Nīderlandi, Beļģiju, Apvienoto Karalisti, Vāciju, Krieviju, Maltu, Šveici un Itāliju.

  

Vēl ziņas

Pārtikas uzņēmums HKScan Latvia pārgājis uz atjaunojamo elektroenerģiju
Lauku tūrisma uzņemēji var pieteikties vides kvalitātes zīmei Zaļais sertifikāts
Kā atjaunot imunitāti pavasarī? Iesaka uztura speciāliste
Ministru kabinets ceturtdien vienojās par kritērijiem ierobežojumu mīkstināšanai sabiedriskās ēdināšanas nozarē
airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Dubaiju


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts