Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

02.09.2019

Latvijā darināts vīns sāk eksportu uz Japānu

Japānā norisinājās lielākais valsts sidru konkurss “Japan Cider Awards”, kurā Abavas vīna darītavas radītais dzirkstvīns “Ābols apiņos”  ieguva augstāko apbalvojumu.


Abavas vīna darītavas dzirkstvīns “Ābols apiņos” ieguva augstu apbalvojumu, trīs zvaigžņu kategorijā iegūstot divas zvaigznes par garšu “Medium sidrs” “Ābols apiņos”  ieguva trīs zvaigznes par etiķetes dizainu, kā arī uzvaru auditorijas balsojumā par labāko dizainu.

Šogad konkursā 276 profesionālu žūrijas locekļu sastāvā tika vērtēti 80 vietējo un starptautisko sidru paraugi. 
Abavas vīna darītava ir sākusi eksportēt dzērienus Japānas tirgū. Uzņēmums plāno attīstīt eksporta tirgu un ieiet Japānas restorānu un bāru industrijā.

Līdz šim Abavas vīna darītavas dzērieni guvuši balvas vairākos prestižos pasaules konkursos kā piemēram “Cider World 2019” Vācijā un “International Cider 2019” Anglijā.

Abavas dzērieni eksportētē produkciju uz Igauniju, Dāniju, Nīderlandi, Beļģiju, Apvienoto Karalisti, Vāciju, Krieviju, Maltu, Šveici un Itāliju.

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts