Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.05.2014

Kultūras galvaspilsētas gadā izlaiž dzērienu īpašā suvenīrkārbā

Viens no Rīgas skaistākajiem jūgendstila namiem Elizabetes ielā 10b (M.Eizenšteins, 1903.gads) ir radis atspoguļojumu dzēriena Riga Black® Vodka īpašajā limitētas sērijas suvenīriepakojumā. Šī suvenīru kārba tapusi kā veltījums Rīgai - Eiropas kultūras galvaspilsētai 2014, uzsverot tās dizainā mūsu pilsētas skaisto rotu - jūgendstila mantojumu. 

Dzēriena limitētās sērijas iepakojuma kaste veidota ar reljefu un fragmentu no nama Elizabetes ielā 10b, kuru projektējis Mihails Eizenšteins. Nams izceļas ar neparasti bagātīgu jūgendstila ornamentu rotu. Tā fasādi glezno masku, pāvu, skulpturālo galvu un ģeometrisko figūru kompozīcija. 



Degvīns Riga Black Vodka īpašajā iepakojumā, ko rotā fragments no jūgendstila ēkas Rīgā Elizabetes ielā 10b, tiks saražots limitētā daudzumā - 6000 eksemplāru.  Pirmā dzēriena partija īpašajā suvenīrkārbā jau ir pieejama tirdzniecībā. 

Degvīnu Riga Black® Vodka AS „Latvijas balzams” uzsāka ražot 2012.gada nogalē. Dzēriens tiek realizēts ne tikai vietējā tirgū, bet arī eksportēts uz  Lielbritāniju, Ķīnu un Izraēlu. 

Degvīna augstā kvalitāte atzinīgi novērtēta jau vairākos starptautiskos konkursos: 
 2013.gada oktobrī Riga Black® Vodka degvīns saņēmis zelta medaļu stipro alkoholisko dzērienu kategorijā starptautiskā konkursā ASV „The New York World Wine and Spirits Competition”, 
 bronza medaļas „International Wines&Spirits Competition” (IWSC) Londonā un "Los Angeles International Spirits Competition 2013” Losandželosā. 
 Sudraba medaļa Lasvegasas prestižajā „Wine &Spirits Wholesalers America” izstādē un citi apbalvojumi.


Riga Black® Vodka aizsāk jaunizveidoto «House of Riga Black Balsam» izcilās kvalitātes zīmi, simbolizējot „Rīgas Melnā balzama” meistaru pieredzi dzērienu radīšanā. Degvīna augsto kvalitāti un tīro garšu nodrošina unikāla septiņu pakāpju filtrācija, tostarp filtrācijas tehnoloģija ar aktīvo ogli, kurā iestrādāti sudraba joni. Šī tehnoloģija degvīna ražošanā „Latvijas balzamā” tiek izmantota pirmo reizi. 

Par AS “Latvijas Balzams” 

AS “Latvijas balzams” ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā, ar tradīcijām bagātu vēsturi kopš 1900. gada. Uzņēmums pārstāv 24% Latvijas alkoholisko dzērienu tirgus un ražo vairāk nekā 100 dažādu produktu gandrīz visos stipro un vieglo alkoholisko dzērienu segmentos, no kuriem vairākos ir izteikts tirgus līderis Latvijā. 

AS “Latvijas balzams” ir pārtikas nozares vadošais uzņēmums un viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Latvijā, nodrošinot vairāk nekā 600 darbavietu.  Starp mūsu ražotajiem produktiem ir tādi pasaulē atzīti zīmoli kā Stolichnaya, Moskovskaya, Rīgas Melnais balzams un vietējā tirgū populārākais dzirkstošais vīns Rīgas šampanietis. Mūsu lielākais lepnums - Rīgas Melnais balzams - ir viens no senākajiem alkoholisko dzērienu zīmoliem Eiropā, kas savu pirmsākumu rod tālajā 1752. gadā. Uzņēmumam Rīgā pieder dzirkstošo vīnu un vieglo alkoholisko dzērienu, kā arī stipro alkoholisko dzērienu ražotne. 

AS “Latvijas balzams” ir viens no Latvijas vadošajiem eksportētājiem - tā produkcija ar SPI Group starpniecību pieejama vairāk nekā 160 valstīs un vairāk nekā 35 pasaules valstīs tiešā eksporta ceļā. 2013.gadā uzņēmums atzīts  par vienu Latvijas TOP 25 eksportētājiem. 

Uzņēmuma kvalitātes vadības sistēma ir sertificēta saskaņā ar ISO standartiem. Produkcijas augsto kvalitāti apliecina gan dažādos pašmāju un starptautiskos konkursos gūtie apbalvojumi un sertifikāti, gan arī gadu desmitos iemantotā patērētāju uzticība. Ražošanā ieviesti starptautiski kvalitātes standarti, tie piemēroti arī izejvielu iepirkumam, iepakojumam, darba kultūrai. 

AS “Latvijas balzams” paveiktais uzņēmuma iekšējo procesu efektivizācijā un risku vadībā novērtēts ar sudraba medaļu „Ilgtspējas indeksā 2013”. 


Dana Hasana



  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts