Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

29.07.2013

Kulinārijas kursu un vīna degustāciju Kalendārs 2013. gada augusts un septembris


Kursu pamata programma un svarīgas piezīmes:

*Pavārkursu apmeklētāji šefpavāra pavadībā gatavo un mācās tēmai atbilstošus ēdienus, kurus šefpavārs izraugās atbilstoši savai kompetencei.

*Vīna degustācijas vakariņās vīnzinis stāsta un iepazīstina ar vīna paraugiem. Viesi nepiedalās ēst gatavošanas procesos. Ēdieni tiek gatavoti pieskaņojot tos vīnu garšu specifikai.

*Gardēžu vakariņās viesi bauda šefpavāru gatavotos ēdienus, kurus prezentā paši šefpavāri. Ēdieni tiek pasniegti kopā ar speciāli atlasītiem vīniem.

*Kursu kopējais ilgums: 3-4 stundas.

*Dalībniekiem tiek sagatavoti izdales materiāli un kursu norises vietā ir pieejams viss nepieciešamais aprīkojums.

*Kursa cena ir atkarīga no tēmas un ir norādīta pie atbilstošā kursa apraksta.

*Visos kursos dalībnieki nobauda sagatavotos ēdienus un ir iespēja nobaudīt ēdieniem atbilstošus vīnus degustācijas apjomā (neattiecas uz bērnu kursiem un Reiņa kulinārijas ABC)

Grupas lielums:

8 – 20 personas

Pieteikšanās:

Inese Neilande 27039379, e-pasts: inese@viesistaba.lv ;

Jānis Graudiņš 27003849, e-pasts: janis@viesistaba.lv














  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts