Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.07.2016

Konkurss "Biezpiena un maizes gardumi uz svētku galda”

Biedrība „Siera klubs” un „Latvijas Maiznieku biedrība” sadarbībā ar Eiropas Parlamenta deputāti Ivetu Griguli, Skrundas, Smiltenes, Rēzeknes novada domēm, Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādi „Kultūra”, kā arī ar Latvijas piena pārstrādes un maizes ražošanas uzņēmumiem organizē no Latvijā ražotiem produktiem konkursu „BIEZPIENA UN MAIZES GARDUMI UZ SVĒTKU GALDA”.

Konkursa mērķis ir popularizēt Latvijā ražotā biezpiena un maizes izmantošanu konditorejas un kulinārijas izstrādājumu gatavošanā;  izstrādāt jaunas vai uzlabot esošās biezpiena un maizes svētku gardumu receptes (tortes, ruletes, cepumi, sacepumi u.c.), kuru sastāvā izmantots Latvijā ražotais biezpiens, ceptā maizes, arī citi saderīgi produkti un apkopot un popularizēt novadu konditoru un kulināru (godu saimnieču, mājsaimnieču) pieredzi.

Konkursa nolikums.





  

Vēl ziņas

Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā
Ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni ilgtspējīgai pārtikas nozarei
Kuldīga aicina uz uguns un šokolādes maģijas piedzīvojumu Kuldīgas Restorānu nedēļā 2023
Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!
Lidostā Rīga atvērts Caffeine


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts