Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.07.2016

Konkurss "Biezpiena un maizes gardumi uz svētku galda”

Biedrība „Siera klubs” un „Latvijas Maiznieku biedrība” sadarbībā ar Eiropas Parlamenta deputāti Ivetu Griguli, Skrundas, Smiltenes, Rēzeknes novada domēm, Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādi „Kultūra”, kā arī ar Latvijas piena pārstrādes un maizes ražošanas uzņēmumiem organizē no Latvijā ražotiem produktiem konkursu „BIEZPIENA UN MAIZES GARDUMI UZ SVĒTKU GALDA”.

Konkursa mērķis ir popularizēt Latvijā ražotā biezpiena un maizes izmantošanu konditorejas un kulinārijas izstrādājumu gatavošanā;  izstrādāt jaunas vai uzlabot esošās biezpiena un maizes svētku gardumu receptes (tortes, ruletes, cepumi, sacepumi u.c.), kuru sastāvā izmantots Latvijā ražotais biezpiens, ceptā maizes, arī citi saderīgi produkti un apkopot un popularizēt novadu konditoru un kulināru (godu saimnieču, mājsaimnieču) pieredzi.

Konkursa nolikums.





  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts